Φάρμα: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου βρίσκονται οι 14 παίκτες

Μια ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου βρίσκονται οι 14 παίκτες

Σε λίγο καιρό ξεκινάει το πολυαναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» με τους παίκτες να βρίσκονται προσωρινά σε καραντίνα στο ξενοδοχείο.

Τον Μάρτιο ξεκινάει το νέο παιχνίδι με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και όλα είναι έτοιμα! Οι 14 παίκτες μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, βρίσκονται σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου προκειμένου να κάνουν την καραντίνα τους.

Φάρμα παίκτες καραντίνα

Να υπενθυμίσουμε ότι 7 από τους διαγωνιζόμενους δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, ενώ οι υπόλοιποι 7 είναι οι: Σοφία Παυλίδου, Ειρήνη Κολιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Θανάσης Πάτρας.

Η Φάρμα: Σε αυτόν τον χώρο θα γίνονται τα αγωνίσματα

Η Φάρμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο αγρόκτημα στο οποίο θα πραγματοποιούνται τα επεισόδια και τα αγωνίσματα και έκανε την πρώτη ξενάγηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 πριν από μερικές εβδομάδες και το μόνο σίγουρο είναι πως είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στο νέο ριάλιτι επιβίωσης.

Φάρμα Τανιμανίδης

Ο παρουσιαστής έκανε μία μικρή ξενάγηση στον χώρο ενώ κάνει αδιάκοπες πρόβες για την μεγάλη πρεμιέρα.