Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Σάκη Τανιμανίδη

«Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Σάκη Τανιμανίδη

Και επίσημα στην οικογένεια του ΑΝΤ1 ανήκει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής αναλαμβάνει τη Φάρμα και βγήκε η ανακοίνωση από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project.

Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της «Φάρμας».

Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του.

Η Φάρμα: Σε αυτόν τον χώρο θα γίνονται τα αγωνίσματα με παρουσιαστή τον Τανιμανίδη

Η Φάρμα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο αγρόκτημα στο οποίο θα πραγματοποιούνται τα επεισόδια και τα αγωνίσματα και έκανε την πρώτη ξενάγηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 πριν από μερικές εβδομάδες και το μόνο σίγουρο είναι πως είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στο νέο ριάλιτι επιβίωσης.

Φάρμα Τανιμανίδης

Ο παρουσιαστής έκανε μία μικρή ξενάγηση στον χώρο ενώ κάνει αδιάκοπες πρόβες για την μεγάλη πρεμιέρα.

Φάρμα: Μπαίνει στο παιχνίδι η Σοφία Παυλίδου

Η Φάρμα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και το πρωί της Παρασκευής, η εκπομπή Πρωινό έδωσε ένα πολύ δυνατό spoiler, σύμφωνα με το οποίο, η Σοφία Παυλίδου είναι μία από τους παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως είναι έτοιμος να φέρει πολλά μεγάλα ονόματα στο παιχνίδι και να διεκδικήσει για τα καλά τη θέση του ανάμεσα στα ριάλιτι της εποχής.

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την αποκάλυψη για την είσοδο της Σοφίας Παυλίδου, ενώ μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως στο παιχνίδι μπαίνουν οι Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θανάσης Πάτρας, Ειρήνη Κολιδά και Μαρία Μιχαλοπούλου, ενώ και ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ήδη πραγματοποιήσει την γενική πρόβα για την πρεμιέρα..