Φάρμα: Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελική πρόβα με τον Σάκη Τανιμανίδη

Όλα έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η τελική πρόβα με τον Σάκη Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την τελική πρόβα για την Φάρμα πριν ξεκινήσουν και επίσημα τα γυρίσματα.

Ο γνωστός και καταξιωμένος παρουσιαστής βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1 και σε λίγο καιρό θα τον απολαμβάνουμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο ίδιος φαίνεται να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους τόσο στην προσωπική του ζωή καθώς σε λίγους μήνες θα έχει στην αγκαλιά τα κοριτσάκια του όσο και στον επαγγελματική τομέα, καθώς θα αναλάβει για ακόμα μια φορά ένα πολύ πετυχημένο πρότζεκτ.

Ο Σάκης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικά στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 και να μας δώσει μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε.

Μέσα από μερικά instastories που δημοσίευσε, είπε χαρακτηριστικά: «Σήμερα ξύπνησα 5.30 το πρωί, λίγο βάρβαρο αλλά δεν πειράζει, γιατί σήμερα εδώ στη Φάρμα για να κάνουμε τη μεγάλη πρόβα τζενεράλε.

Να δούμε ότι όλα στην παραγωγή, κάθε λεπτομέρεια είναι οκ και δουλεύουν ρολόι. Πρέπει να γίνει αυτό γιατί είναι ένα τεράστιο το πρότζεκτ, έχει χιλιάδες λεπτομέρειες. Πρέπει να δούμε ότι όλα είναι καλά και να ξεκινήσουμε».

Φάρμα Τανιμάνιδης

Σάκης Τανιμανίδης φάρμα

Φάρμα: «Έκλεισαν» τα πρώτα έξι ονόματα των παικτών

Το πρωί της Τετάρτης, ανακοινώθηκαν στο Πρωινό οι πρώτοι έξι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης Φάρμα, που «έκλεισαν» την συμφωνία.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στην πρώτη τριάδα έχουμε, λοιπόν, τους ηθοποιούς Στράτο Τζώρτζογλου, Θανάση Βισκαδουράκη και Μιχάλη Ιατρόπουλο. Στη δεύτερη τριάδα έχουμε τον Θανάση Πάτρα, την Ειρήνη Κολιδά και την πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρία Μιχαλοπούλου.

Θυμίζουμε πως το έπαθλο του νικητή είναι 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.