Σάκης Τανιμανίδης: «Θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου!»

Η πρώτη ανάρτηση του παρουσιαστή αφού έμαθε πως περιμένει κοριτσάκια

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου!»

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν δίδυμα κοριτσάκια και το ανακοίνωσαν μέσα από τον λογαριασμό της μέλλουσας μανούλας.

Στο βίντεο βλέπουμε ξεκάθαρα τον ενθουσιασμό της Χριστίνας και την έκπληξη του Σάκη. Σήμερα, ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό του, αποκαλώντας τον εαυτό του «σεΐχη».

«Η στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνω σεΐχης με το χαρέμι μου! Όπως βλέπετε κι εσείς, η χαρά μας δεν κρύβεται (όχι ότι θα είχε καμία σημασία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό)… και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου! Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε, σας νιώθουμε σαν τη μεγάλη μας οικογένεια».

H ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη στο Πρωινό για τα ονόματα των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψαν χθες στον Instagram το φύλο των δίδυμων παιδιών που περιμένουν, είναι κοριτσάκια.

Σήμερα η μέλλουσα μανούλα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και μίλησε με τη Φαίη Σκορδά για τη μοναδική εμπειρία που ζουν.

«Το μάθαμε το Σάββατο. Το Σάββατο έγινε το πάρτι. Το μάθαμε από τον γιατρό μας μέσα στην εβδομάδα και μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο, τον οποίο δώσαμε στην Ανέζια, την Ντεμίλια και τον Γιώργο, που είναι τα παιδιά των κουμπάρων μας. Το είχαμε υποσχεθεί στην Ανέζια, που είχε αυτή την ιδέα και είχε ενθουσιαστεί, πολύ καιρό τώρα.

Η αδερφή του Σάκη μάς είχε στείλει τα μπαλόνια πριν καν το σκεφτεί η Ανέζια. «Κοίτα μια ωραία ιδέα», είπε και μας το έστειλε. Ήταν το πρώτο δώρο των κοριτσιών αυτά τα μπαλόνια. Ονόματα δεν έχουμε βρει ακόμη, σκεφτόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.