Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Φάρμα: Πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου

Θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα

Η Φάρμα: Πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου
TV24 26.02.2021 12:57
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ήρθε η ώρα και της Φάρμας μιας και το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, μετά από την αρχική αναβολή που πήρε, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 21.00 με τον Σάκη Τανιμανίδη στο τιμόνι.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα της Φάρμας

Τέρμα τα παιχνίδια, η περιπέτεια τώρα αρχίζει. Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Φάρμα πρεμιέρα 12/3

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00, στο ριάλιτι περιπέτειας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, οι παίκτες θα έρχονται αντιμέτωποι με τη φύση αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό. Χωρίς τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο, η καθημερινότητά τους θα είναι δύσκολη.

Υπό το άγρυπνο βλέμμα 40 ρομποτικών και 8 στουντιακών καμερών που θα καταγράφουν τη δράση 24 ώρες, θα σπέρνουν, θα ποτίζουν, θα καλλιεργούν τη γη, θα αρμέγουν τα ζώα, θα φροντίζουν τον στάβλο. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να συγκατοικήσουν, για πρώτη φορά μαζί, σε ένα σπίτι και να συνεργαστούν αρμονικά και αποτελεσματικά.

Οι απαιτήσεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Οι παίκτες θα αγωνίζονται κάθε εβδομάδα όχι μόνο για την επιβίωσή τους, αλλά και για την παραμονή τους στη Φάρμα μέσα από καθοριστικές δοκιμασίες:

  • 1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο
  • 1 Αγώνας Αρχηγίας
  • 1 Quiz της Φάρμας
  • 1 Αγώνας Ασυλίας
  • 1 Παιχνίδι Επάθλου

Κάθε εβδομάδα, ένας παίκτης θα αφήνει πίσω του τη ζωή στη Φάρμα, μετά την ήττα του στη Μονομαχία Αποχώρησης.

Στο τέλος αυτής της περιπέτειας, ο νικητής θα ανακηρυχθεί «Αγρότης της χρονιάς» και θα κερδίσει διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ.

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1

Οι πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της Φάρμας

Η Φάρμα αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και έτσι το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή Πρωινό έδειξε για πρώτη φορά φωτογραφίες από το εσωτερικό του αγροκτήματος στο οποίο θα λαμβάνει χώρα το νέο ριάλιτι του σταθμού.

Μπορεί η πρεμιέρα της Φάρμας να πήρε μία μικρή παράταση λόγω των καταστροφών που έγιναν από την κακοκαιρία Μήδεια, ωστόσο περίπου στα μέσα Μαρτίου αναμένεται να δούμε το ριάλιτι επιβίωσης στον αέρα.

Όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή, οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Η κάθε ομάδα θα αναδείξει τον δικό της αρχηγό και στο τέλος οι δύο αρχηγοί θα μονομαχήσουν για το ποιος θα γίνει αρχηγός της Φάρμας.

Φάρμα εσωτερικό

Ο αρχηγός θα μένει σε δικό του δωμάτιο και θα έχει κάποια προνόμια συγκριτικά με τους άλλους παίκτες ενώ την επόμενη μέρα, οι διαγωνιζόμενοι θα παίζουν ένα κουίζ βασισμένο στην βίβλο της Φάρμας.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Φάρμα: Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Φάρμα: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου βρίσκονται οι 14 παίκτες

Share