Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι ευχές του στον Γιώργο Λιανό για τη γέννηση του παιδιού του

Τα υπέροχα λόγια του για τον φίλο του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές στον Γιώργο Λιανό για την γέννηση του παιδιού του, το οποίο ήρθε στη ζωή πριν από λίγες μέρες.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι μιας και κάνουν μαζί ραδιόφωνο και έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνεργάτη του.

Expand player

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το παιδί του Γιώργου Λιανού

«Δεν μπορώ να μην δώσω ευχή για τον Γιώργο. Να είναι γερό το παιδάκι του, τέσσερα παιδιά, τι να πω... Τον άκουσα πάρα πολύ ευτυχισμένο γιατί μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Και σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται τώρα σε αυτή τη φάση της γέννας, να χαίρονται τα παιδάκια τους.

Τώρα είναι μαγική στιγμή αυτή. Επειδή τα ζω και τα παιδιά του Γιώργου και είναι υπέροχα και τα άλλα τρία του παιδιά, εντάξει, να τον έχει ο Θεός καλά και να έχει αυτή τη δύναμη που έχει γιατί είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και όταν βγαίνουμε μαζί με τα παιδιά, βλέπω το πόσο δοτικός είναι», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

"Γύρισα την Παρασκευή από το Survivor γιατί είχαμε γεννητούρια"

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίς το πρωί η σύντροφος του Γιώργου Λιανού έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον παρουσιαστή, ενώ αποκάλυψαν μάλιστα και το όνομα που του δώσουν!

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera.

"Κάτσε να βγω λίγο έξω γιατί έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση κι ένα τέταρτο στην κούνια. Γι' αυτό τον λόγο γύρισα γιατί είχαμε γεννητούρια. Προσπαθούμε να μην έχουμε αυτό το "ήσυχα" στο σπίτι, μην αυτό μην το ένα μην το άλλο γιατί εδώ πέρα είναι άλλα τρία που κάνουν τηλεκπαίδευση, δηλαδή μπάχαλο. Η μπέμπα θα κάνει λίγες ημέρες υπομονή γιατί θα φύγω ξανά.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φτιάξει ένα πραγματάκι και τα συμβούλια που χρωστάω στο Survivor θα τα κάνω από εδώ. Είναι ένα γυρισματάκι που συνδυάζει την ψηφοφορία της Τρίτης και θα πρέπει να περιμένω να γίνει για να το γυρίσω. Μόλις τελειώσει η καραντίνα των 10 ημερών θα φύγω ξανά.", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Όταν ο Γιώργος Λιανός και ο Τριαντάφυλλος πήγαιναν εκδρομή με πολυτελές αυτοκίνητο

Λιανός για Survivor 4: "Είναι ένα παιχνίδι κι όταν βγουν τα παιδιά θα είναι φίλοι και αγαπημένοι"