Ντέμη Γεωργίου: «Μετά το MasterChef με έβριζαν επειδή είμαι παντρεμένη με γυναίκα»

«Μαγειρικά δεν βοηθήθηκα από το παιχνίδι»

Το πρωί της Τετάρτης, η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το MasterChef αλλά και στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για εκείνη μετά από την έξοδό της από το παιχνίδι.

Η Ντέμη Γεωργίου ήταν μία από τις παίκτριες που ξεχώρισε στον περσινό κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής καθώς ήταν μία vegan παίκτρια που έδωσε τα πάντα στην κουζίνα παρόλο που δεν κατάφερε να πάει όσο μπροστά θα ήθελε στον διαγωνισμό.

Expand player

Η ίδια, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Άλκηστη Αλεξανδράτου, αναφέρθηκε στη σχέση τους αλλά και στο MasterChef.

Οι δηλώσεις της Ντέμης Γεωργίου για το MasterChef

«Όταν βγήκα από το MasterChef υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια. Έκαναν κριτικές στο μαγαζί, πατούσαν 0 αστέρια ενώ το μαγαζί ήταν κλειστό και έβριζαν επειδή ήμουν παντρεμένη με γυναίκα. Κάναμε report στην Google και τα κατέβασαν.

Είμαι καλά. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή. Καλά είναι και η Άλκηστις, σας στέλνει χαιρετισμούς. Μένει στο Λονδίνο. Είμαστε καλά, μιλάμε, επικοινωνούμε, μέχρι εκεί.

Το MasterChef με βοήθησε να βρω τα ψυχολογικά μου και να χρειαστεί πιο μετά να τα λύσω. Η πίεση του εγκλεισμού με βοήθησε αρκετά. Χρειάστηκε να δω πτυχές του χαρακτήρα μου, τις οποίες ούτε εγώ δεν αποδεχόμουν.

Μαγειρικά δεν βοηθήθηκα και δεν πιστεύω ότι θα βοηθηθεί ποτέ και κανείς από κάτι τέτοιο μαγειρικά. Το MasterChef είναι ένα πείραμα, δεν πιστεύω ότι έχει κάποια υπόσταση στον μαγειρικό κόσμο έξω», είπε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου.

Η Άλκηστις Αλεξανδράτου δεν θέλει ούτε να ακούει πλέον για την Ντέμη - "Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω"

H Άλκηστις Αλεξανδράτου μίλησε στον αέρα του OPEN και στο Ευτυχείτε και αρνήθηκε παντελώς να ακούσει ή να μιλήσει για την πρώην σύζυγο της, Ντέμη Γεωργίου.

Τις δύο γυναίκες τις γνωρίσαμε στο περσινό Masterchef και η αλήθεια είναι ότι φαινόντουσαν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Σύμφωνα όμως με τις δηλώσεις και των δύο, εδώ και καιρό έχουν βάλει τέλος στον γάμο τους καθώς η Άλκηστις αποφάσισε να φύγει στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε να την ρωτά για την Ντέμη, η ίδια φάνηκε να δυσανασχετεί και έκοψε κάθε αναφορά προς την πρώην σύζυγο της: «Δεν θέλω να συνεχίσω να μιλάω για την Ντέμη η αλήθεια είναι. Θα ήθελα να επικεντρωθούμε πλέον στην επαγγελματική μου ζωή. Είναι κάτι που στις συζητήσεις μου θέλω να το αφήσω στο πλάι».

Αναφορικά με το αν είναι επίσημα χωρισμένες, ανέφερε: «Δεν θέλω να απαντήσω καθόλου γι’ αυτό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντέμη Γεωργίου: Ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας της στο άκουσμα πως έχει σχέση με γυναίκα;

Σπαράζει η Ντέμη του Masterchef για την πρώην της: "Νιώθω εγκατάλειψη!"