Σπαράζει η Ντέμη του Masterchef για την πρώην της: "Νιώθω εγκατάλειψη!"

Φανερά συγκινημένη για τον χωρισμό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπαράζει η Ντέμη του Masterchef για την πρώην της:

Μεγάλη έκταση έχει πάρει τον τελευταίο καιρό η δήλωση της Ντέμη, της πρώην παίκτριας του Masterchef, περί χωρισμού με την σύζυγο της. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να ξανά μιλήσει (δείτε εδώ την πρώτη δήλωση της) και να εκφράζει για ακόμη μια φορά την λύπη της για την όλη τροπή που έχει πάρει η σχέση της με την Άλκηστις.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του μαγειρικού σόου μίλησε στη κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη ψυχολογικά κατάσταση, πως είναι συναισθηματικά μπερδεμένη και πως νιώθει αρκετά εγκαταλελειμμένη. Επίσης, πρόσθεσε πως δεν είχαν προσωπικά προβλήματα αλλά το θέμα της δημοσιότητας, μετά την είσοδο της στο παιχνίδι, πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και πως δεν το χειρίστηκαν τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Τέλος, ανέφερε πως επίσημα δεν έχουν πάρει διαζύγιο αλλά η επικοινωνία του είναι ελάχιστη γιατί το πρόγραμμα της συζύγου της είναι αρκετά γεμάτο, μη αφήνοντας το περιθώριο για μια τυχόν επανασύνδεση.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Η σύζυγος της Ντέμη απαντά για τον χωρισμό τους: "Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν..."

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, περί χωρισμού της με την επί 9 χρόνια σύζυγο της. Για αυτό και η δεύτερη, αποφάσισε και αυτή με την σειρά της να μιλήσει και να παρουσιάσει την δική της εκδοχή της παρούσας κατάστασης.

Συγκεκριμένα, η Άλκηστις Αλεξανδράτου άκουσε και ενημερώθηκε για τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες η σύζυγος της, Ντέμη, η οποία δεν έχει σταματήσει να δείχνει την πικρία της για τον χωρισμό τους (δείτε εδώ τι δήλωσε η ίδια). Έτσι, η Άλκηστις μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή "Η Φωλιά των Κου Κου" και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η σύζυγος της Ντέμη είπε χαρακτηριστικά: «Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου η Ντεμούλα είναι λίγο αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο, ως μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και γι’ αυτό έστελνα ανελλιπώς βιογραφικά. Μου έγινε αυτή η πολύ καλή πρόταση και για να πάρω την απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο.

Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία, σε σχέση με κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει να έρθει κι εκείνη εδώ, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες κι εκείνη θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Όμως, εκείνη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει και ασχολείται με το εστιατόριο μας, το οποίο λόγω κορονοϊού έχει και αυτό τα θέματά του»

«Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε κάποια άλλη πόλη, δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει. Είναι σαν να είμαι στρατιωτικός και ένα έχω πάρει μετάθεσε για ορισμένο χρόνο. Τι σημαίνει δηλαδή, ότι αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε; Μία σχέση υπάρχει παντού και ας είναι σε διαφορετικά μέρη η καθεμία. Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα την Ντέμη, απλά εκμεταλλεύτηκα μια επαγγελματική εμπειρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας και θα ήθελα πολύ να έρθει κι εκείνη εδώ. Είμαστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένες λόγο της απόστασης και απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες». Κατέληξε η Άλκηστις.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: