Ντέμη Γεωργίου: Ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας της στο άκουσμα πως έχει σχέση με γυναίκα;

Αποκάλυψε και για την σύντροφό της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: Ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας της στο άκουσμα πως έχει σχέση με γυναίκα;

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για την σχέση της με την σύντροφο της που βρίσκεται εκτός Ελλάδας αλλά και για την αντίδραση της μητέρας της στο άκουσμα πως έχει σχέση με γυναίκα.

«Εμένα η ζωή μου είναι εδώ όσο και αν αυτό είναι περίεργο για την Άλκηστη. Οπότε εγώ είμαι εδώ, ζω εδώ, έχω το εστιατόριο, προσπαθώ πολύ για αυτό οπότε δύσκολα μπορώ να τα αφήσω και να φύγω» παραδέχθηκε, επίσης, η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef.

«Όταν η σύντροφος σου περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, δεν φεύγεις. Αυτό είναι το κομμάτι που ερχόμαστε λίγο σε σύγκρουση. Γκρινιάζω λίγο εγώ, είμαι λίγο drama queen αλλά συνεχίζουμε να είμαστε μαζί και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν θα πω ότι είμαστε στα καλύτερα μας, προσπαθούμε πάρα πολύ γιατί η απόσταση δεν είναι εύκολη».

Ήταν ωστόσο σοκαριστικό, σύμφωνα με την ερώτηση της ρεπόρτερ, για τους γονείς της, όταν η Ντέμη τους ενημέρωσε πως βρίσκεται σε σχέση με μια γυναίκα; «Καλέ όχι! Νομίζω ότι η μαμά μου το ήξερε από όταν γεννήθηκε» απάντησε.

Η σύζυγος της Ντέμη απαντά για τον χωρισμό τους: "Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν..."

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Masterchef, Ντέμη Γεωργίου, περί χωρισμού της με την επί 9 χρόνια σύζυγο της. Για αυτό και η δεύτερη, αποφάσισε και αυτή με την σειρά της να μιλήσει και να παρουσιάσει την δική της εκδοχή της παρούσας κατάστασης.

Συγκεκριμένα, η Άλκηστις Αλεξανδράτου άκουσε και ενημερώθηκε για τις δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες η σύζυγος της, Ντέμη, η οποία δεν έχει σταματήσει να δείχνει την πικρία της για τον χωρισμό τους (δείτε εδώ τι δήλωσε η ίδια). Έτσι, η Άλκηστις μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή "Η Φωλιά των Κου Κου" και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η σύζυγος της Ντέμη είπε χαρακτηριστικά: «Έμαθα ότι κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου η Ντεμούλα είναι λίγο αναστατωμένη και ήθελα να ξέρετε και τη δική μου εκδοχή. Πριν από ενάμιση μήνα αποφάσισα να έρθω να δουλέψω στο Λονδίνο σε ένα vegan εστιατόριο, ως μία από τις βασικές σεφ. Ψαχνόμουν πάντα για κάτι καλύτερο στο εξωτερικό και γι’ αυτό έστελνα ανελλιπώς βιογραφικά. Μου έγινε αυτή η πολύ καλή πρόταση και για να πάρω την απόφαση δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, όμως σκέφτηκα ότι θα ήταν για ένα καλύτερο μέλλον. Πάντα ήθελα κάτι καλύτερο και για τις δύο.

Η σχέση μας αυτή τη στιγμή δεν περνάει κρίση, απλά έχουμε διαφορετικές απόψεις και διαφορετική οπτική γωνία, σε σχέση με κάποια πράγματα. Της έχω προτείνει να έρθει κι εκείνη εδώ, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες κι εκείνη θα μπορούσε να δείξει το ταλέντο της σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Όμως, εκείνη είναι μαχήτρια και δεν τα παρατάει και ασχολείται με το εστιατόριο μας, το οποίο λόγω κορονοϊού έχει και αυτό τα θέματά του»

«Εγώ έφυγα με τη σκέψη ότι η σχέση μας προχωράει κανονικά. Το ότι βρίσκομαι σε κάποια άλλη πόλη, δεν σημαίνει ότι η σχέση μας έχει τελειώσει. Είναι σαν να είμαι στρατιωτικός και ένα έχω πάρει μετάθεσε για ορισμένο χρόνο. Τι σημαίνει δηλαδή, ότι αν λείψω έξι μήνες θα χωρίσουμε; Μία σχέση υπάρχει παντού και ας είναι σε διαφορετικά μέρη η καθεμία. Εννοείται ότι δεν εγκατέλειψα την Ντέμη, απλά εκμεταλλεύτηκα μια επαγγελματική εμπειρία που θα ωφελήσει και τις δυο μας και θα ήθελα πολύ να έρθει κι εκείνη εδώ. Είμαστε και οι δύο συναισθηματικά φορτισμένες λόγο της απόστασης και απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιώσουμε τις συνθήκες». Κατέληξε η Άλκηστις.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: