Γενέθλια για τον Γιάννη Λάτσιο - Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Άγγελος

Οι δημόσιες ευχες

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Γιάννης Λάτσιος και ο γιος του, Άγγελος, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Πατέρας και γιος, έχουν μεγάλη αδυναμία ο ένας στον άλλον και περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, ενώ μένουν και στο ίδιο σπίτι.

Expand player

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Άγγελος Λάτσιος, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραψε «Χρόνια πολλά πατέρα».

Η σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου με την κόρη του που ανέβασε ο Άγγελος

Ο Γιάννης Λάτσιος σπάνια κάνει αναρτήσεις με τις 2 κόρες του, ενώ πιο συχνές είναι με τον γιο του, Άγγελο με τον οποίο περνούν περισσότερο χρόνο μαζί, ειδικά τώρα που μεγάλωσε. Ωστόσο, είδαμε μια σπάνια φωτογραφία με την Λάουρα.

Ο ίδιος θέλει να προστατεύσει τις δυο κόρες του, αφού είναι ακόμη μικρές ηλικιακά για αυτό και προτιμά να μην ανεβάζει φωτογραφίες τους.

Ωστόσο, ο Άγγελος Λάτσιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε φωτογραφία του πατέρα του μαζί με την αδερφή του και η φωτογραφία είναι πολύ τρυφερή.

Να σημειώσουμε πως, το 2019 ήταν η τελευταία φορά που ο Γιάννης Λάτσιος δημοσίευσε φωτογραφία με τις δυο κόρες του, Λάουρα και Βαλέρια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Λάτσιο και τη ζωή του

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 22 Μαρτίου του 1957. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Solvay Business School των Βρυξελλών, όπου και έζησε και εργάστηκε επί 10 χρόνια.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε το 1979 από τον κινηματογράφο ως διευθυντής παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών και στη συνέχεια ως executive producer σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε Ελλάδα & εξωτερικό.

Από το 1994 μέχρι σήμερα έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στους τρεις μεγαλύτερους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς (ANT1, Mega & Alpha) και είναι ο ιθύνων νους πρωτοποριακών προγραμμάτων που σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία.

Στην τηλεόραση τον είδαμε ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars»

Υπήρξε παντρεμένος με την Ελένη Μενεγάκη με την οποία απέκτησαν έναν γιο και δύο κόρες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξωπραγματική η τούρτα του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελου!

Άγγελος Λάτσιος: Άκυρη η εκπομπή του στον ΑΝΤ1