Άγγελος Λάτσιος: Άκυρη η εκπομπή του στον ΑΝΤ1

Τι αποκάλυψε ο πατέρας του, Γιάννης;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Άκυρη η εκπομπή του στον ΑΝΤ1

Έντονη είναι η φημολογία που επικρατεί από χθες, πως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, θα ακολουθήσει τα βήματά της και θα παρουσιάσει τη δική του εκπομπή. Μάλιστα, ειπώθηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Επίσης, έχει γραφτεί πως ο Άγγελος σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με θεματολογία που θα αφορά τη θάλασσα και τα extreme σπορ.

Ωστόσο, το Πρωινό διέψευσε την είδηση πως ο νεαρός θα παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στον σταθμό του Αμαρουσίου, έπειτα από επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

Ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν θα παρουσιάσει την εν λόγω εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Άγγελος Λάτσιος: Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ασύλληπτες φωτογραφίες του γιου της Μενεγάκη

To κλειδί στην καρδιά της Ελένης Μενεγάκη έχει ονοματεπώνυμο: Άγγελος Λάτσιος... Η παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει την αδυναμία που έχει στον πρωτότοκο γιο της, που μόλις την προηγούμενη Δευτέρα ενηλικιώθηκε.

Τα φετινά γενέθλια ήταν σίγουρα διαφορετικά, λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων, ωστόσο είχαν προλάβει να τα γιορτάσουν οικογενειακώς στην Άνδρο, πριν ξεκινήσει το lockdown, σβήνοντας τρεις τούρτες παράλληλα, δείτε εδώ φωτογραφία: Του Άγγελου, της Ελένης και αδελφού της Θοδωρή Μισόκαλου, αφού όλοι τους έχουν γενέθλια σε πολύ κοντινές ημερομηνίες.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Ο πρώτος γιόρτασε ξεχωριστά την περασμένη Δευτέρα, στην πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων του, με μια τούρτα-κρεβάτι, laptop, ακουστικά, χειριστήρια και τον ίδιο κουκουλωμένο με μια μπλε κουβέρτα και με τα μακριά μαλλιά του μόνο να εξέχουν στην κορυφή...

«Έχω τόσο μεγάλο παιδί; Πώς δεν το έχω καταλάβει...», είχε πει η Ελένη στα περσινά γενέθλια του γιου της, ενώ στα τέλη της χρονιάς τον είχε υποδεχτεί στο στούντιο μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της. Ανάμεσά τους και η 15χρονη αδελφή του, Λάουρα, που του ευχήθηκε περιχαρής «χρόνια πολλά», γράφοντάς του: «Σε αγαπώ όσο τίποτα». Ο Άγγελος περνάει πολύ χρόνο και με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο λατρεύει και το δείχνει, αφού, πέρα από τις ομοιότητές τους εμφανισιακά, μοιάζουν σιγά σιγά και στο στυλ.

Πλέον ολόκληρος άντρας, γεμάτος όρεξη για ζωή, με δική του διαμορφωμένη προσωπικότητα και τρόπο έκφρασης, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του, όντας ήδη δημοφιλής στους κύκλους του.

Άγγελος Λάτσιος μωρό

Λάτσιος Μενεγάκη

γονείς Ελένης Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος γενέθλια