Κάηκε το πελεκούδι στο Όναρ! Η Ελένη Μενεγάκη έσβησε τούρτα! Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο

Στήθηκε γλέντι μέχρι πρωίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάηκε το πελεκούδι στο Όναρ! Η Ελένη Μενεγάκη έσβησε τούρτα! Φωτογραφία μέσα από το ξενοδοχείο

Απίστευτο οικογενειακό γλέντι επικράτησε πριν από λίγες ώρες στο Όναρ, με αφορμή τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη που είναι σε 3 ημέρες! Όπως φαίνεται έσβησε τούρτα και κάηκε το πελεκούδι για λογαριασμό της!

Το Σαββατοκύριακο όλη η οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου μαζεύτηκαν στην Άνδρο για να γιορτάσουν λίγο νωρίτερα τα 51 χρόνια της πιο λαμπερής κυρίας της ελληνικής showbiz! Με αφορμή το γεγονός αυτό, δεν έσβησαν 1 τούρτα αλλά 3 αφού και ο Θοδωρής Μισόκαλος είχε στις 24/10 τα δικά του γενέθλια αλλά και ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, τα έχει σε ένα μήνα περίπου και... είπαν να το κάνουν συνδυαστικά!

Η ίδια η Ελένη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram - μιας και τον τελευταίο καιρό είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης - φωτογραφία από την κουζίνα του Όναρ με τους τρεις τους να σβήνουν χειροποίητες τούρτες! Λέτε να τις έφτιαξε η Ελένη;

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το Όναρ

Δείτε εδώ τι δώρο έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη για τα γενέθλιά της!

Ελένη Μενεγάκη γενέθλια τούρτα 51 χρονών

Φωταγωγημένο το Όναρ του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη - Συγκλονιστική η νέα φωτογραφία!

Σαν παλάτι, χωρίς υπερβολή, μοιάζει το ξενοδοχείο της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου στα Άχλα, Όναρ, όταν είναι ειδικά φωταγωγημένο. Ο ίδιο ο σύζυγος της Ελένης δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και άφησε τους πάντες άναυδους με το ειδυλλιακό τοπίο.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι το κατάλληλο καταφύγιο για ένα ερωτικό ταξίδι - δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά εκεί - αλλά και για οικογενειακές διακοπές.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το Όναρ που ανέβασε ο Ματέο Παντζόπουλος