Ελένη Μενεγάκη: Έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες - Το δώρο που της έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες - Το δώρο που της έκανε ο Ματέο Παντζόπουλος

Με αφορμή τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη στις 29 Οκτωβρίου, ο Ματέο Παντζόπουλος έχει αρχίσει ήδη να της ετοιμάζει το δώρο του και... εμείς μάθαμε τι είναι.

Την ώρα που πολλές παρουσιάστριες διεκδικούν τον θρόνο που άφησε «ορφανό», η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, λίγες μέρες αφότου φωταγώγησε το Μέγαρο, έφυγε για την Άνδρο με τον... παίδαρο, τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, που την ακολουθεί σε κάθε ταξίδι.

Τι ετοιμάζει ο Ματέο Παντζόπουλος για τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη - Το δώρο του

Η γοητευτική Σκορπίνα ετοιμάζει μία ακόμα απόδραση βάζοντας πλώρη για άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό και με άφθονο κέφι στις βαλίτσες της, αφού σε κάθε της εμφάνιση δείχνει πως βρίσκεται στα καλύτερά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Ματέο Παντζόπουλος: Το δώρο που έκανε η μητέρα του στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματεό Παντζόπουλος έφεραν πριν 5 χρόνια στη ζωή την κόρη τους, την μικρή Μαρινούλα, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη αγάπη του ζευγαριού. Αυτό που λίγοι γνωρίζουν βέβαια είναι πως η μητέρα του Ματέο, η Λιλίκα Παντζοπούλου έκανε στη νύφη της ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για τη γέννηση της εγγονής της.

Ο ερχομός της μικρής Μαρίνας αποτέλεσε την είδηση της εποχής μιας και η Ελένη Μενεγάκη μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Λάτσιο και τη νέα αρχή που έκανε στη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο, έφερε στην οικογένειά της ακόμα ένα μέλος.

Με το που βγήκε η Ελένη Μενεγάκη από το μαιευτήριο, την περίμεναν πλήθος από κάμερες και δημοσιογράφους προκειμένου να αποσπάσουν έστω μία δήλωση ή μία φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της.

Αυτό είναι το δώρο που έκανε η μητέρα του Ματεό Παντζόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη για τη μικρή Μαρινούλα

Από τα αμέτρητα δώρα που δέχτηκε η παρουσιάστρια για τη γέννα της, αυτό που ξεχώρισε ήταν το κόσμημα-γούρι, που έκανε δώρο η πεθερά της, Λιλίκα Παντζοπούλου στη μικρή. Σύμφωνα με το «Λοιπόν», ήταν ειδική παραγγελία σε γνωστό κοσμηματοπωλείο.