Με τσάντα 3.500 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη - Κόντεψαν να σκοτωθούν οι φωτογράφοι για ένα κλικ

Απίστευτο φωτογραφικό υλικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με τσάντα 3.500 ευρώ η Ελένη Μενεγάκη - Κόντεψαν να σκοτωθούν οι φωτογράφοι για ένα κλικ

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, ο όμιλος Estée Lauder Companies, σε ειδική εκδήλωση που έγινε πριν από λίγες ημέρες, φωταγώγησε το Μέγαρο Μουσικής και έστειλε για μία ακόμη χρονιά το μήνυμα για την έγκαιρη διάγνωση, με σήμα κατατεθέν τη γνωστή ροζ κορδέλα. Η Ελένη Μενεγάκη, πρέσβειρα της εκστρατείας εδώ και χρόνια, έδωσε το «παρών» με τους φωτογράφους να προσπαθούν για ένα κλικ, και κρατώντας τσάντα 3.500 ευρώ!

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε αντιμέτωπη με τις τηλεοπτικές κάμερες μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση. Η παρουσιάστρια δήλωσε χαμογελαστή πως έχει τρακ και είπε:

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό YOU!

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη. Μου αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω. Ή ότι πρέπει να είμαι στην τηλεόραση», τονίζοντας μάλιστα πως δεν θα επιστρέψει μέχρι το τέλος της σεζόν. «Δεν θα δουλέψω φέτος, έχω την ανάγκη να κάτσω ήσυχα» είπε χαρακτηριστικά, παρά τα σενάρια που ακόμη και πριν από λίγες μέρες κυκλοφορούσαν και ανέφεραν ότι ετοιμάζει βραδινό show στον ΑΝΤ1.

Μας έδωσε όμως και μια ιδέα για το πώς είναι η νέα της καθημερινότητα. Καταρχάς, έβαλε στη ζωή της εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής με personal trainer -«της είπα δεν θέλω να με λυπηθείς» τόνισε χαρακτηριστικά-, περπατά πολύ και ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού, κυρίως με το να διαλέξει τι θα κρατήσει και τι θα δωρίσει από τα εκατοντάδες φορέματα και παπούτσια που είχε στο καμαρίνι της. Και, φυσικά, δήλωσε πως κάνει διαρκές ζάπινγκ βλέποντας παλαιότερες και νεότερες εκπομπές, αλλά σταθερά παρακολουθεί κάθε βράδυ τις «Άγριες Μέλισσες»!

Δείτε όμως εδώ τι συμβαίνει στο σπίτι της με τον Ματέο Παντζόπουλο από τότε που γύρισαν από την Άνδρο...

Φωτογραφίες από την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη - Από που πήρε την τσάντα των 3.500 ευρώ

Ελένη Μενεγάκη Περιοδικό YOU τσάντα 3.500 ευρώ

Η Ελένη με κοστούμι (παρόμοιο θα βρεις στα Orsay με €39,99 τo σακάκι και €29,99 το παντελόνι, στο notos.gr). Η tweed τσάντα είναι Chanel (€3.500 ενδεικτική τιμή).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ