Συγκινημένη στον αέρα του Mega η Δανάη Μπάρκα - «Μου έμαθε πάρα πολλά»

Οι υπέροχες ευχές της για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

Το πρωί της Δευτέρας, η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της θέλησε να ευχηθεί στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Η ίδια μίλησε με υπέροχα λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό και δεν έκρυψε την συγκίνησή της στον αέρα του Mega.

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ δεμένη με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της έχει μιλήσει για εκείνον και έχει συγκινηθεί ιδιαίτερα.

Expand player

Παρόλο που οι εξελίξεις με την εκπομπή της «τρέχουν», η ίδια δεν μπόρεσε να μην ευχηθεί στον ηθοποιό.

Οι ευχές της Δανάης Μπάρκα στον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Είναι πολύ ωραίο να βρίσκονται άνθρωποι στο δρόμο μας που μας εξελίσσουν, μας μαθαίνουν… Και που μπορεί να μη μας έχουν γεννήσει, αλλά η οικογένεια που δημιουργεί ο καθένας είναι κάτι πολύ διαφορετικό και είναι όμορφο να δημιουργούνται οικογένειες…

Είναι όμορφο οι άνθρωποι να μεγαλώνουν τα παιδιά που έχουν με τον καλύτερο τρόπο και ο Χρήστος είναι η οικογένεια που όσες φορές κι αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να είναι οικογένειά μου. Μου έμαθε πάρα πολλά και μου μαθαίνει ακόμα. Χρόνια πολλά Χρήστο, σ’ αγαπώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην εκπομπή της.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη

«Γενέθλια. Ο Χρήστος μου. Πιο πολύ χαίρομαι εγώ για τα γενέθλια του παρά εκείνος κάθε χρόνο. Ευγνωμονώ την τύχη μου (Ε και την μαμά μου λίγο) που έφεραν στον δρόμο μου έναν άνθρωπο να μεγαλώσουμε μαζι. Να μάθουμε μαζι. Να εξελιχθούμε μαζι. Να αγαπήσουμε μαζι. Να πάθουμε μαζι.Να γινόμαστε καλύτεροι μαζι. Ο Χρήστος μου είναι το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσε να με βρει.

Είναι ο «γονέας» που κάθε παιδί εύχομαι να έχει,για να του μάθει να αγαπάει,να σέβεται,να είναι δίκαιο,και να παλεύει για το καλό όλων. Πάντα τις σκανταλιές τρέχω να τις εκμυστηρευτώ εκεί,και νιώθω ότι δεν θα «κριθώ»,νιώθω ελεύθερη να μοιραστώ τα πάντα γιατί ο Χρήστος μου είναι η αγκαλιά που διακριτικά θα στέκει πάντα ανοιχτή να ακουμπήσω ότι με προβληματίζει χωρίς δισταγμό και γνωρίζοντας πάντα ότι θα με βοηθήσει χωρίς να παρέμβει.Αυτό θα πει ευτυχία.

Αυτό εύχομαι κάθε ανθρωπος να ζει στην δίκη του οικογένεια...πλήρη αποδοχή,απέραντη αγάπη και κατανόηση. Χρήστο μου,να σε χαίρομαι. Να σε προσέχεις γιατί σε έχω ανάγκη,κι εγώ θα σε προσέχω γιατί σ αγαπάω!Σ ευχαριστώ που υπάρχεις. Σε ευχαριστώ γιατι είσαι η οικογένεια που όσες ζωές κι αν ζούσα,πάλι εσένα θα επέλεγα.

Συμβουλή προς τα παιδιά:να προσέχουμε τους γονείς μας και τους ανθρώπους που αγαπαμε σαν τα μάτια μας,να το λεμε,να το δείχνουμε να το φωνάζουμε. Συμβουλή προς τους γονείς: να αγαπάτε,να στηρίζετε,να δείχνετε κατανόηση,να ανοίγετε ορίζοντες για έναν καλύτερο κόσμο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο της στο ενδεχόμενο να βρεθεί τηλεοπτικά απέναντι με την εκπομπή της Μπάρκα

Τράκαραν την Δανάη Μπάρκα - «Η εβδομάδα μου δεν ξεκίνησε πολύ καλά»