Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο της στο ενδεχόμενο να βρεθεί τηλεοπτικά απέναντι με την εκπομπή της Μπάρκα

Πολλές οι αλλαγές στην επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ναταλία Γερμανού: Το σχόλιο της στο ενδεχόμενο να βρεθεί τηλεοπτικά απέναντι με την εκπομπή της Μπάρκα

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Χάρης Λεμπιδάκης αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό μέλλον της Δανάης Μπάρκα, με την Ναταλία Γερμανού να το σχολιάζει με τον δικό της τρόπο, στον αέρα του Καλύτερα Δε Γίνεται.

Πολλές αλλαγές αναμένεται να δούμε από την επόμενο σεζόν στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς επιστρέφει στο MEGA, η απόλυτη Ελένη Μενεγάκη.

Αφού η παρέα της μεσημεριανής εκπομπής σχολίασε τις εξελίξεις πάνω σε αυτό, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην Δανάη Μπάρκα, η οποία όπως όλα δείχνουν πιθανόν να μην βρίσκεται στο μέλλον στην πρωινή ζώνη.

Και αυτό γιατί συζητιέται να μεταφερθεί η εκπομπή της στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, απέναντι δηλαδή από το Καλύτερα δε γίνεται.

Την ανατροπή αυτή δεν θα μπορούσε να την αφήσει ασχολίαστη η Ναταλία Γερμανού, με την ίδια να λέει χαρακτηριστικά: «Δανάη, όχι, έλα φρόνημα.... Τώρα μιλούσαμε στα μηνύματα».

Ναταλία Γερμανού για Δανάη Μπάρκα

Από την άλλη, η Δανάη Μπάρκα σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη

Το πρωί της Κυριακής, η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να πηγαίνει στο Mega και να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη, στην οποία τώρα βρίσκεται το Πάμε Δανάη.

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια εξήγησε πως προς το παρόν δεν έχει κάποια ενημέρωση για την αλλαγή στην εκπομπή της, ενώ τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη μόνο καλό μπορεί να κάνει στο Mega με τον ερχομό της.

«Το ότι θα μεταφερθώ το Σαββατοκύριακο, δεν το ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι, ωστόσο, τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι. Διότι, ακόμα κι αν γνωρίζω τώρα πράγματα, δε μπορώ να προσπεράσω το κανάλι μου, ούτε εγώ να βγω να πω αυτό, ενώ έχουμε συνεννοηθεί κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μέχρι στιγμής ξέρω ότι όλα οκ και πάμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άντε καλέ, γιατί αν έρθει η Ελένη θα με φάει; Το να έρχονται άνθρωποι, ειδικά τέτοιου βεληνεκούς, μόνο καλό μπορεί να κάνει».