MEGA: Το βέτο που έθεσε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της

«Ζήτησε να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Το βέτο που έθεσε η Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της

Την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από το MEGA ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο, έθεσε βέτο στο κανάλι αν θέλουν να βρίσκεται στην ομάδα τους. Την αποκάλυψη έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στο Ευτυχείτε.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως η παρουσιάστρια έβαλε όρο στο συμβόλαιο της να μην προβάλλεται παρόμοια εκπομπή με τη δική της πριν από αυτή.

«Η Ελένη έχει βάλει έναν όρο πολύ συγκεκριμένο. Αυτό που έχει ζητήσει είναι να μην υπάρχει ίδιο πρόγραμμα πριν από τη δική της εκπομπή που θα ξεκινάει στις 13.00 ή στις 14.00. Να μην υπάρχει αντίστοιχη με τη δική της εκπομπή πριν από εκείνη.

Δηλαδή να μην είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με αντίστοιχα θέματα. Κάτι που θα παρουσιάζει και αυτή το μεσημέρι. Τι θα γίνει με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα; Οι πληροφορίες μου λένε πως υπάρχει σκέψη να μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Πουλόπουλος. Ένα βήμα πριν κλείσει για την εκπομπή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου;

Στο Mega η Μενεγάκη, στο Mega και η πρώην του Ματέο

Συνάντηση γιγάντων φαίνεται πως θα έχουμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον σταθμό Mega! Εκτός από την επάνοδο της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Κου Κου αναλαμβάνει εκπομπή και η πρώην του Ματέο Παντζόπουλου, Δωροθέα Μερκούρη.

Το πρώην μοντέλο φέρεται να ξεκινάει εκπομπή μαγειρικής στο Mega. Ακόμα βέβαια δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα είναι αυτόνομη εκπομπή ή μαγειρική στήλη καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η ιταλικής καταγωγής Δωροθέα έχει δώσει δείγματα του τι μπορεί να κάνει με τις σχεδόν καθημερινές της αναρτήσεις και βίντεο στο Instagram όπου μυεί τους φίλους της στα μυστικά της ιταλικής κουζίνας.

Η Καλαβρέζα από την πλευρά της μητέρας της Δωροθέα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζυμαρικά -που φτιάχνει μόνη της – και έχει δείξει πολλούς και εξαιρετικά νόστιμους τρόπους να τα μαγειρεύουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.