Το βίντεο - αφιέρωμα του Mega για την Ελένη Μενεγάκη

Το πιο ξεχωριστό καλωσόρισμα για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το βίντεο - αφιέρωμα του Mega για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να κάνει σε λίγο καιρό το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με το Mega. Για τον λόγο αυτό, το Μεγάλο Κανάλι θέλησε να την υποδεχθεί με ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο αφιέρωμα.

H εκπομπή «Πάμε Δανάη» καλωσόρισε την Ελένη Μενεγάκη, ενώ την μέρα της ανακοίνωσης, η Δανάη Μπάρκα είπε τα πιο όμορφα λόγια για την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Το βίντεο έδειχνε τα πάντα, από το ξεκίνημα της καριέρας της Ελένης Μενεγάκη στο Πρωινό Κοκτέιλ, στο Mega Banga, τον Πρωινό Καφέ του ΑΝΤ1 καθώς και δηλώσεις από την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση.

Το αφιέρωμα που έκανε το Mega για την έναρξη συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη

Το όνομα της νέας εκπομπής και οι συνεργάτες της

Μία αληθινή «βόμβα» έριξε στο τηλεοπτικό τοπίο η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη συμφωνία που υπέγραψε με το Mega. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει και η εκπομπή Έλα Χαμογέλα έδωσε όλο το παρασκήνιο για την νέα της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, η Ελένη Μενεγάκη συζητούσε εδώ και καιρό με το Mega ωστόσο οι υπογραφές έπεσαν στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ποιους συνεργάτες θα έχει στο πλευρό της, ούτε ποια ζώνη θα αναλάβει αν και ακούγεται ότι θα τη δούμε και πάλι μεσημέρι.

Την ίδια στιγμή, θα αλλάξει και το όνομα της εκπομπής και από «Ελένη», που είναι κατοχυρωμένο στον ALPHA, θα γίνει «Ελένη μου», παραπέμποντας στο «Mega μου», το σλόγκαν που έχει εδώ και χρόνια το Μεγάλο Κανάλι.