Η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη - «Ήρθε η βασίλισσα»

«Καλή αρχή και θετική ενέργεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη - «Ήρθε η βασίλισσα»

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και πάλι στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA μετά από ένα χρόνο απουσίας και η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε με ένα τεράστιο χαμόγελο το γεγονός.

Πρεμιέρα θα κάνει την νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο το κανάλι θέλησε να απαντήσει σε όλες τις φήμες και ρεπορτάζ που έχουν βγει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ενώ, μέχρι στιγμής αρκετοί από τους παλιούς της συνεργάτες φαίνεται να την ακολουθούν στη νέα της τηλεοπτική στέγη, χωρίς βέβαια ακόμη να έχουν ακουστεί τα ονόματα τους.

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα για την Ελένη Μενεγάκη

«Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη... Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες»

Σε αυτή την ζώνη θα κάνει εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη

Ο Τόνι Σφήνος που παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι στο MEGA, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

«Μου είπαν ένα μεσημέρι ότι θα έρθει η Ελένη, ρώτησα τι ώρα, μου απάντησαν μάλλον μεσημέρι και έδωσα το ok. Χωράνε ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα σε ένα κανάλι γιατί είναι διαφορετικού γένους. Η φιλοξενία της Ελένης στην εκπομπή της ήταν άψογη. Εγώ δεν θα μπορούσα να συμμετέχω σε μια τέτοια εκπομπή γιατί δεν είμαι αυτού του ύφους. Η Ελένη είναι ένας ζεστός άνθρωπος», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.