MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη

Επιστρέφει η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MEGA: Η επίσημη ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο απουσίας - σχεδόν - ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση! Τόσο καιρό ακούμε φήμες για συζητήσεις με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά ένας τελικά την κέρδισε, κι αυτός είναι το Mega!

Η ανακοίνωση του σταθμού για την Ελένη

«Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ημέρα που αποχώρησε από τον ALPHA η Ελένη Μενεγάκη

Εκείνη η ημέρα έχει χαραχθεί στη μνήμη των τηλεθεατών! Ήταν 1 Ιουλίου όταν η Ελένη Μενεγάκη έστησε ένα μεγάλο πάρτι στο πλατό του ALPHA για να αποχαιρετήσει γνωστούς, φίλους, συνεργάτες και τηλεθεατές.

Αίσθηση τότε είχε κάνει η κίνησή της να φιλήσει μπροστά στις κάμερες τον Ματέο Παντζόπουλο αλλά και να πάει να σταθεί κοντά στα παιδιά της, δείχνοντάς τα στην κάμερα για πρώτη φορά χωρίς κανέναν ενδοιασμό!

Μια μέρα που θα έχει γραφτεί στην ιστορία...