Ελένη Μενεγάκη: Αυτές τις ζώνες εξετάζει το Mega για την εκπομπή της

Η αποκάλυψη του Πρωινού λίγο μετά την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Αυτές τις ζώνες εξετάζει το Mega για την εκπομπή της

Πριν από λίγες ώρες το Mega έβγαλε την επίσημη ανακοίνωσή του για την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη. Το Πρωινό συζήτησε την μεγάλη επιστροφή της «βασίλισσας» και έδωσε μερικά σενάρια για τη ζώνη για την οποία την προορίζει το «Μεγάλο Κανάλι».

H Ελένη Μενεγάκη ετοίμαζε καιρό την τηλεοπτική της επιστροφή και ενώ είχαν ακουστεί πολλά για διάφορα κανάλια, τελικά το Mega έκανε την ανατροπή και έφερε πίσω την παρουσιάστρια, η οποία είχε δηλώσει πως σταματάει την τηλεόραση κάνοντας την τελευταία εκπομπή της στον ALPHA, τον Ιούλιο του 2020.

Οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Ο Αλέξης Μίχας τόνισε πως οι ώρες δεν έχουν κλειδώσει και τα σενάρια είναι τα εξής: 12 έως 3 ή 2 έως 5 και θα εξαρτηθεί για το αν θα παραμείνει το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου στις 4 το μεσημέρι ή αν θα μετακινηθεί.

Όπως όλα δείχνουν, αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Ελένη Γελαλή ενώ η παρουσιάστρια έχει ήδη συμφωνήσει με τον καλό της φίλο και στενό συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, του οποίου το συμβόλαιο με τον ALPHA λήγει φέτος το καλοκαίρι. Παράλληλα έχει μιλήσει και με άλλους συνεργάτες της.

«Ήρθε η βασίλισσα»

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει και πάλι στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του MEGA μετά από ένα χρόνο απουσίας και η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε με ένα τεράστιο χαμόγελο το γεγονός.

Πρεμιέρα θα κάνει την νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο το κανάλι θέλησε να απαντήσει σε όλες τις φήμες και ρεπορτάζ που έχουν βγει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ενώ, μέχρι στιγμής αρκετοί από τους παλιούς της συνεργάτες φαίνεται να την ακολουθούν στη νέα της τηλεοπτική στέγη, χωρίς βέβαια ακόμη να έχουν ακουστεί τα ονόματα τους.

«Έχω να σας ανακοινώσω ότι το Mega καλωσορίζει τη μία και μοναδική, Ελένη Μενεγάκη. Ήρθε η βασίλισσα, αυτό έχω να πω... Καλή αρχή και θετική ενέργεια. Είναι έγκυρο, κρατάω στα χέρια μου το Δελτίο Τύπου του καναλιού με το οποίο το Mega καλωσορίζει την Ελένη Μενεγάκη...

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή. Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες»