Τράκαραν την Δανάη Μπάρκα - «Η εβδομάδα μου δεν ξεκίνησε πολύ καλά»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τράκαραν την Δανάη Μπάρκα - «Η εβδομάδα μου δεν ξεκίνησε πολύ καλά»

Όπως είπε και η ίδια η Δανάη Μπάρκα, η εβδομάδα της δεν ξεκίνησε πολύ καλά, καθώς άγνωστος το βράδυ, της τράκαρε το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο.

Βέβαια, το θετικό είναι πως αφού την τράκαρε, της άφησε σημείωμα στο αυτοκίνητο της, έτσι ώστε να έρθουν σε επικοινωνία και να φτιάξει την ζημιά που της προκάλεσε.

«Για μένα δεν ξεκίνησε πολύ ωραία η εβδομάδα, ξεκίνησε με ένα τρακάρισμα αλλά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που με χτύπησε το βράδυ που κοιμόμουν, ο οποίος μου άφησε και το τηλέφωνό του και σημείωμα, δεν εξαφανίστηκε. Ήταν λίγο σοκαριστικό το πρωί αλλά όλα καλά» είπε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη, η οποία σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί την Ελένη Μενεγάκη.

Τα πράγματα δεν... πάνε καλά ούτε στα προσωπικά της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα και ο σύντροφός της επί 8 χρόνια, Πάνος Αδαμόπουλος πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown και τη δημοσιογράφο, Βένια Καραγιάννη, επιβεβαίωσε την είδηση, αποκαλύπτοντας τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση.

«Ισχύει. Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε», αποκάλυψε».

«Είναι δύσκολο όσο και το ρίσκο να την αφήσεις να σε φάει. Προσπαθώ να μη μεγαλοποιώ τα πράγματα. Δεν λέω ότι έχω βάσανα επειδή χώρισα. Το motto του μήνα είναι «όλα για καλό», απάντησε στην ερώτηση αν ήταν δύσκολη μια τέτοια απόφαση έπειτα από τόσα χρόνια σχέσης.