Φαίη Σκορδά: Έβαψε κόκκινα αυγά και ευχήθηκε Καλό Πάσχα

Έτοιμη για την Ανάσταση

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φαίη Σκορδά θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έβαψε και εκείνη με τη σειρά της τα κόκκινα αυγά και ευχήθηκε σε όλους Καλό Πάσχα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπορεί να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ξεχνά τις παραδόσεις. Για αυτόν τον λόγο έβαψε και αυγά για να χαρεί αυτές τις γιορτινές μέρες μαζί με την οικογένειά της.

Expand player

Μπορεί ο φακός μας να την έπιασε να κάνει επαγγελματική φωτογράφιση ωστόσο η ίδια, δεν έχασε λεπτό από τις ετοιμασίες για την Ανάσταση.

Η ανάρτηση της Φαίη Σκορδά με τα πασχαλινά αυγά

Τα πήρε η Σκορδά με τον Λιάγκα - «Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα!»

Ένταση επικράτησε σε προηγούμενη εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, με την ίδια να φτάνει στο αμήν μαζί του.

Το πρώην ζευγάρι πολύ συχνά πετάει σπόντες και καρφιά για την μεταξύ τους σχέση και το κοινό τους παρελθόν, με αποτέλεσμα να προκαλείται έντονη αμηχανία.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας, ο παρουσιαστής ζήτησε να μην χρησιμοποιούν συνέχεια στην εκπομπή τη λέξη «αποκλειστικά», κάτι που εκνεύρισε την Φαίη.

Η ίδια του έβαλε τις φωνές, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Να σου πω κάτι. Από το πρωί έχεις νεύρα εδώ μέσα. Άντε τώρα, δηλαδή κάθομαι, κάθομαι…» πετώντας το στύλο της στο τραπέζι.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν της απάντησε και έβαλε τέλος στην συζήτηση αυτή.

Κοίταξε κρυφά το κινητό της Φαίης Σκορδά και τον πήρε χαμπάρι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα του Πρωινού, όταν ο Γιώργος Λιάγκας κοίταξε κρυφά το κινητό της Φαίης Σκορδά, την ώρα που η Λίτσα Πατέρα έλεγε τα ζώδια και η παρουσιάστρια κοιτούσε τις ειδοποιήσεις της.

Η κάμερα της εκπομπής "τσάκωσε" τον παρουσιαστεί να χαμηλώνει το βλέμμα του προς το κινητό της πρώην συζύγου, με την ίδια να τον παίρνει χαμπάρι και να τον "αδειάζει" στον αέρα.

«Κοιτάς κρυφά το κινητό μου;» του είπε. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας, αμήχανος απάντησε: «Ρε Φαίη δε το κοίταξα όταν ήμασταν παντρεμένοι, θα το κοιτάξω τώρα; Έλεος! Πέντε χρόνια παντρεμένοι ήμασταν και δεν το κοίταξα, θα το κάνω τώρα;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Βόμβα" στον αέρα του Πρωινού από τον Γιώργο Λιάγκα - «Δεν θα είμαστε εδώ του χρόνου»

Λιάγκας - Σκορδά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους Γιάννη!