Λιάγκας - Σκορδά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους Γιάννη!

Οι φωτογραφίες από το πάρτι...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιάγκας - Σκορδά: Έτσι γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους Γιάννη!

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να βρίσκεται πολλές ώρες στον ΑΝΤ1 για λόγους της εκπομπής Πρωινό που συνεχίζει να κάνει επιτυχίες μετά από πολλά χρόνια προβολής της, ωστόσο σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα, αφού ο γιος τους έχει γενέθλια.

Ο μικρός Γιάννης έγινε 10 χρονών και οι γονείς του είναι ενθουσιασμένοι! Μάλιστα μοιράστηκαν στα social media και την εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε ο μικρός τους.

Η Άντα Λιβιτσάνου έφτιαξε την τούρτα του μικρού, ο οποίος την επέλεξε με σχέδιο Fortnite.

Γιώργος και Φαίη λοιπόν μαζί για χάρη των παιδιών τους ξανά!

Οι δημοσιεύσεις του στο Instagram:

Λιάγκας - Σκορδά γενεθλια
Λιάγκας - Σκορδά τουρτα

"Κάγκελο" η Σκορδά με την ατάκα για το χωρισμό της από τον Λιάγκα

Το πρωί της Τρίτης, ο Ερωτόκριτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μέσα σε όλα άφησε «κάγκελο» την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα με την ατάκα του.

Ο σχεδιαστής μόδας αποχώρησε πριν μερικές μέρες οικειοθελώς από την Φάρμα και έτσι σήμερα το πρωί εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο Γιώργος Λιάγκας του είπε αρχικά: «Θα μας πεις γιατί έφυγες; Χωρίς φόβο και πάθος άσχετα αν είμαστε στον ΑΝΤ1. Θες να τα χώσεις στον ΑΝΤ1; Χώστα!».

Με τον Ερωτόκριτο να απαντά: «Μου αρέσει αυτό και θέλω να σας αλλάξω και τη λέξη του Πρωινού. Πρέπει να γίνει Πρώην-αδικο. Είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί. Πρωην-άδικο. Σε όλες τις εκφάνσεις».

Φυσικά, οι παρουσιαστές κοκκάλωσαν στην δήλωση αυτή, με την Φαίη να απαντά: «Είμαστε μαζί ως γονείς» και τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Αυτό δεν αλλάζει».