Φάρμα: Ο Ερωτόκριτος αποχώρησε οικειοθελώς

Το ανακοίνωσε μετά από έναν τσακωμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα: Ο Ερωτόκριτος αποχώρησε οικειοθελώς

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, είδαμε τον Ερωτόκριτο να ανακοινώνει στους συμπαίκτες του που έχει σκοπό να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και να τους αποχαιρετά μαζεύοντας τα πράγματά του.

Η αποχώρηση του Ερωτόκριτου είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό ενώ ο φακός του Youweekly.gr τον είχε «τσακώσει» σε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας.

Οι παίκτες είχαν αρκετή ένταση στην αρχή του επεισοδίου ενώ ο Ερωτόκριτος τσακώθηκε με κάποιες για ένα κρεβάτι. Αμέσως μετά αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι.

«Ελάτε να σας χαιρετίσω, θα φύγω, μέσα μου είμαι καλά, θα τα πούμε έξω», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης κι αποχώρησε από τη Φάρμα.

Η αποχώρηση του Ερωτόκριτου από τη Φάρμα

Μπαίνει στη Φάρμα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;

Το πρωί της Παρασκευής, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στους συνεργάτες της στο Πρωινό πως τον επόμενο καιρό ενδέχεται να δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πριν από μερικούς μήνες είχε ακουστεί πως η εκρηκτική ξανθιά θα αναλάμβανε τον ρόλο της Bachelorette στη θηλυκή βερσιόν του ριάλιτι του ALPHA. Παρόλα αυτά το σχέδιο αυτό ναυάγησε και το κανάλι προχωράει σε δεύτερο κύκλο Bachelor, ενώ αργότερα ακούστηκε το όνομά της και για το Survivor.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή συζητούσε την είσοδο των χορευτριών στο παιχνίδι και κάπου εκεί, η Φαίη Σκορδά έριξε τη δική της... βόμβα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Τα κορίτσια μπαίνουν σίγουρα. Εγώ έχω μια δική μου πληροφορία, δεν είναι όμως σίγουρο. Πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπάρχει περίπτωση να γίνει αγρότισσα και να μπει στη Φάρμα. Εγώ χθες έκανα το τηλεφώνημά μου. Δε μίλησα με την Αλεξάνδρα, μίλησα με άτομο του περιβάλλοντός της. Μου είπε πως την Κυριακή μπορεί να μπει μέσα» είπε η Φαίη Σκορδά.