Φάρμα: Μπαίνουν στο παιχνίδι οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίκου

Οι πρώτες τους δηλώσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Μπαίνουν στο παιχνίδι οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίκου

Οι δίδυμες αδερφές Φένια και Έλενα Τσικιτίκου πρόκειται να εισβάλλουν στην Φάρμα και σίγουρα πρόκειται να έχουν μια πολύ καλή απόδοση στα αγωνίσματα καθώς είναι επαγγελματίες χορεύτριες.

Οι περισσότεροι τις γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους στο “So you think you can Dance” ενώ τεράστια απήχηση έχουν σημειώσει και μέσα από την εφαρμογή Tik Tok.

Μπαίνουν στην Φάρμα οι δίδυμες χορεύτριες Φένια και Έλενα Τσικιτίδου

Το πρωί της Παρασκευής, οι δύο αδερφές συνδέθηκαν στο Πρωινό λίγο πριν κάνουν την είσοδό τους στη «Φάρμα» και παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Είμαστε επαγγελματίες χορεύτριες, δασκάλες χορού και γυμνάστριες. Έχουμε δική μας σχολή στη Νάουσα Ημαθίας. Λίγες ημέρες πριν είχαμε γενέθλια και κλείσαμε τα 33. Μπαίνουμε στη Φάρμα να τονώσουμε το διασκεδαστικό κλίμα. Γνωρίζουμε από δουλείες της Φάρμας. Είμαστε πολύ εργατικές. Είναι δύσκολο να κρίνουμε τους παίκτες με βάση όσα βλέπουμε… Μέσα στα αθλήματα υπάρχει και ο παράγοντας τύχη» είπαν χαρακτηριστικά οι αδερφές Τσικιτίδου ενώ στο παιχνίδι αναμένεται να μπει και ο Τάσος Ξίαρχος.

Τι θα δούμε σήμερα 2 Απριλίου στην Φάρμα

Ο κακός χαμός πρόκειται να γίνει στο επεισόδιο της Παρασκευής (02/04) στην Φάρμα, με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Ειρήνη Κολιδά να γίνονται έξω φρενών.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, που στο προηγούμενο επεισόδιο δάκρυσε, ξέσπασε ενώπιων όλων των παικτών, οι οποίοι όπως φαίνεται προβλέπουν κάθε φορά τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών και των αγωνισμάτων, με τον ίδιο να δηλώνει πως όποιος επιθυμεί να λέει παραπάνω λόγια από όσα πρέπει, να το κάνει στην Μάχη και όχι μες στο σπίτι.

Έξαλλη γίνεται και η Ειρήνη Κολιδά, η οποία λέει χαρακτηριστικά πως την ενδιαφέρει η ζωή που έχει έξω και ότι δεν πρόκειται να κάτσει να σκάσει για τα.. χωριατοπαιδάκια!

Το trailer της Φάρμας για την Παρασκευή 2/4