Η τελευταία ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό πριν μπει στη Φάρμα

Θα τον δούμε την επόμενη Παρασκευή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τελευταία ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό πριν μπει στη Φάρμα

Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως ο Τάσος Ξιαρχό πρόκειται να μπει στη Φάρμα, και έτσι ο ίδιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως από εδώ και στο εξής, τον λογαριασμό του θα διαχειρίζονται οι φίλοι του.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος, και νικητής της πρώτης σεζόν του J2US, ετοιμάζεται να δοκιμάσει τις ικανότητες τους και στο αγρόκτημα του ΑΝΤ1. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως πρόκειται να τον δούμε για πρώτη φορά στο παιχνίδι αυτή την Παρασκευή.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό πριν μπει στη Φάρμα

«Παιδιά έχω μπει στη φάρμα, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Την Παρασκευή θα με δείτε να κάνω τον αγρότη. Τον λογαριασμό μου τον χειρίζονται φίλοι μου για να είναι ενεργός, οπότε μην ξαφνιάζεστε όταν βλέπετε post μου. Σας ευχαριστώ για το support».

Τάσος Ξιαρχό Φάρμα

Αυτά είναι τα highlights της Φάρμας

Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε μπροστά σε όλους ότι ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

"Αποχωρώ από το παιχνίδι σήμερα. Το ταξίδι αυτό το όμορφο τελειώνει εδώ για εμένα. Δεν θέλω να το σκεφτώ παραπάνω. Αισθάνομαι ανεύθυνη αν παραμείνω γιατί έχω μια οικογένεια έξω να περιμένει. Αυτή η δυσφορία ήταν έντονη. Από τη στιγμή που σταματάει να είναι διασκεδαστικό θέλω να αποχωρήσω", είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του ριάλιτι.

Η φάρμα: παίκτες

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσπάθησε να την μεταπείσει και της διευκρίνησε ότι αν φύγει από τη Φάρμα δεν υπάρχει επιστροφή όμως εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου

Στη Φάρμα εισέβαλλε ο επιστάτης και αποκάλυψε στους παίκτες ότι τα κατάφεραν στη δοκιμασία που είχαν και πως ο φράκτης που έφτιαξαν ήταν απίθανος και κέρδισαν το έπαθλο.

Το έπαθλο αυτό ήταν πολύ σημαντικό γι΄αυτούς διότι θα τους εξασφάλιζε το γάλα τους!

Οι παίκτες καταχάρηκαν με πρώτο από όλους τον Στράτο Τζώρτζογλου που διάλεξε από την αρχή την αγαπημένη του και της έδωσε το όνομα της μητέρας του, Ευτυχία.

Μιλώντας στην κάμερα για τον χαμό της ο ηθοποιός συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα φέρνοντας στη μνήμη του στιγμές μαζί της.

"Ευτυχία το όνομα της μητέρας μου, είναι ότι πιο πολύτιμο είχα στην ζωή μου. Παίρνω ενέργεια όταν λέω ονόματα ανθρώπων που αγαπώ κι έχω σιγουριά κι έναν λόγο ύπαρξης. Η μάνα μου είναι τα πάντα για εμένα και με γέννησε όταν ήταν 15 χρονών. Ήταν το κοριτσάκι μου και για αυτήν έγινα ηθοποιός.

Παρα λίγο να πεθάνει όταν ήμουν 3 ετών και σώθηκε και μετά πήγαμε σε ένα σινεμά. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ταινία κι ήταν ευτυχισμένη που έβλεπε την οθόνη. Της είπα μια μέρα θα μπω στην οθόνη κι εγώ κι έγινε. Ήθελα να την κάνω ευτυχισμένη και τον πατέρα μου περήφανο. Τώρα δεν μπορεί να με δει. Με βλέπει από επάνω. Θέλω να είναι καλά κι αν κάνουμε πράξεις αγάπης, η ψυχή της ανεβαίνει και πάει στον παράδεισο".

Η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, ο Θανάσης Πάτρας, μετά από αγώνα απέναντι στον Στράτο Τζώρτζογλου, αναδείχτηκε αρχηγός της εβδομάδας και όρισε ως υπηρέτες τη Μαρία Σπυροπούλου και τον Ερωτόκριτο Κιμιωνή, γνωρίζοντας πως ένας από τους δύο θα ήταν και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η Φάρμα: Η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ζήτησε από τον Θανάση Πάτρα να δώσει τη μαύρη πέτρα σε έναν από τους δύο παίκτες κι εκείνος επέλεξε ως πρώτη μονομάχο τη Μαρία Σπυροπούλου.

Αρχικά, αγωνίστηκαν οι: Σοφία, Ειρήνη και Μαρία Τοτόμη με νικήτρια την τελευταία.

Στη δεύτερη φάση αγωνίστηκαν οι: Kυριακή, Μαρία Μιχαλοπούλου και Μαρία Φραγκάκη, με νικήτρια την Κυριακή.

Ανάμεσα στις δυο νικήτριες, αυτή με τον καλύτερο χρόνο που κερδίζει αυτόματα την ασυλία ήταν η Κυριακή.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου κέρδισε τη δοκιμασία της αποχώρησης

Ο αρχηγός έδωσε την μαύρη πέτρα στη Μαρία και εκείνη επέλεξε ως δεύτερη μονομάχο την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Η δοκιμασία αποτελούνταν από πέντε φάσεις όπου η καθεμιά έδινε διαφορετικούς πόντους. Ανάμεσα σε άλλα είδαμε τον Μαρία Σπυροπούλου και την Μαρία Μιχαλοπούλου να πιάνονται από σχοινιά, να τρέχουν σε άχυρα και να κόβουν με τσεκούρια, χρησιμοποιώντας όσα μέσα είχαν στην διάθεσή τους για να ολοκληρώσουν τον γύρο τους.

Στην τελευταία δοκιμασία οι δύο πάλεψαν με τον χρόνο αλλά νικήτρια αναδείχθηκε η Μιχαλοπούλου.