Η Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Θανάσης Πάτρας

Κατάφερε να νικήσει τον Στράτο Τζώρτζογλου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Αρχηγός της εβδομάδας ο Θανάσης Πάτρας

Στο αποψινό επεισόδιο της Φάρμας, οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση προχώρησαν σε μια κρίσιμη δοκιμασία, προκειμένου ένας από τους δύο να αναδειχθεί ο αρχηγός της εβδομάδας.

Οι δύο παίκτες που βρισκόντουσαν μια ανάσα πριν την αρχηγεία ήταν ο Θανάσης Πάτρας και ο Στράτος Τζώρτζογλου. Έτσι λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στον αχυρώνα προκειμένου να ξεκινήσει η δοκιμασία.

Νικητής λοιπόν αναδείχθηκε ο Θανάσης Πάτρας και έτσι ορίστηκε αυτόματα ως αρχηγός της εβδομάδας!

Η Φάρμα αρχηγός της εβδομάδας

Τάσος Ξιαρχό: Μπαίνει επίσημα στην Φάρμα

Το πρωί της Τετάρτης, ο Τάσος Ξιαρχό συνδέθηκε με το Πρωινό και αποκάλυψε πως πρόκειται να συμμετάσχει στην Φάρμα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός χορογράφος αυτές τις μέρες βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο και πρόκειται να μπει στη «Φάρμα» την επόμενη Παρασκευή ή το Σάββατο.

Τάσος Ξιαρχό μπαίνει επίσημα στην Φάρμα

Στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 θα μπει και ο Κώστας Γκρέκας, ενώ στο επεισόδιο της Παρασκευής θα δούμε την Κάτια Δέδε να γίνεται αγρότισσα!

Ο Τάσος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω βαρεθεί να κάθομαι και να τρώω. Εγώ θα μπω με τον Γκρέκα. Μέσα έχει πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Εγώ είμαι πιο spicy. Ο Τζώρτζογλου είναι πολύ αστείος με τις απόψεις του.

Νομίζω πως δεν ταιριάζουν καθόλου οι τρόποι σκέψεις μας. Περισσότερο ταιριάζω με τον Ιατρόπουλο πιστεύω. Θα κάνω τις δουλειές και θα μαγειρεύω, αλλά έχω θέμα με την καθαριότητα. Θα μπω στη Φάρμα μάλλον την Παρασκευή ή το Σάββατο».