Η Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Θανάσης Πάτρας οι δύο υποψήφιοι για την αρχηγεία

Τον πρώτο τον όρισε η Μαρία Θωμά αμέσως μετά την αποχώρηση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Θανάσης Πάτρας οι δύο υποψήφιοι για την αρχηγεία

Στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, ορίστηκαν οι δύο νέοι υποψήφιοι που θα αναλάβουν την αρχηγεία αυτής της εβδομάδας.

Η Μαρία Θωμά αποχώρησε από το ριάλιτι περιπέτειας και έτσι όφειλε να αφήσει ένα γράμμα, μέσα στο οποίο θα όριζε τον έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου να τους διαβάσει το γράμμα της Μαρίας αλλά και να οριστούν οι υποψήφιοι αρχηγοί.

Η Μαρία Θωμά λοιπόν όρισε τον Στράτο Τζώρτζογλου ως πρώτο υποψήφιο ενώ οι υπόλοιποι παίκτες έπειτα από ανοιχτή ψηφοφορία όρισαν τον Θανάση Πάτρα.

Φάρμα υποψήφιοι για αρχηγεία

Η Φάρμα: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον «Ντούπη» και την Κυριακή Κατσογρεσάκη

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα του Πρωινού πως μέσα στη Φάρμα έχει αρχίσει σιγά σιγά να δημιουργείται ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη, οι οποίοι φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

H εκπομπή έδειξε ένα στιγμιότυπο από το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας, στο οποίο φαίνονται οι δυο τους να κάθονται μαζί και να συζητούν, ενώ είναι σίγουρο πως ο διάλογός τους θα βάλει σε σκέψεις τους τηλεθεατές.

Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια ξεκαθάρισε πως κανένας από τους δύο δεν έχει σχέση και έτσι το μεταξύ τους μπορεί να εξελιχθεί ανενόχλητα.