Η Φάρμα trailer (26/3): Τραυματίζεται ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Άγριος καυγάς στο συμβούλιο

Μπαίνει μία νέα παίκτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φάρμα trailer (26/3): Τραυματίζεται ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Άγριος καυγάς στο συμβούλιο

Η Φάρμα επιστρέφει απόψε (26/3) με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο αγωνιστική δράση, εντάσεις και φυσικά γεωργικές εργασίες. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θα τραυματιστεί σε ένα από τα αγωνίσματα, ενώ στο συμβούλιο θα σημειωθεί ένας ακόμα μεγάλος καυγάς.

Οι παίκτες βρίσκονται λίγο καιρό στη Φάρμα ωστόσο ήδη οι συνθήκες στις οποίες ζουν τους έχουν ωθήσει στο να τσακώνονται πολύ συχνά. Όπως είδαμε άλλωστε και στο αποκλειστικό απόσπασμα που έπαιξε χθες το Πρωινό, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος γίνεται έξαλλος με το ενδεχόμενο να βγει αρχηγός ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο τελευταίος από τη μεριά του, φαίνεται να ασχολείται με την εμφάνισή του και έτσι εξομολογείται σε έναν συμπαίκτη του, ζητώντας του να κρατήσει για εκείνον πως έχουν αρχίσει να φαίνονται οι ρυτίδες του καθώς φεύγει το μπότοξ.

Δείτε το σημερινό (26/3) trailer της Φάρμας

Τάσος Ξιαρχό: Μπαίνει επίσημα στην Φάρμα

Το πρωί της Τετάρτης, ο Τάσος Ξιαρχό συνδέθηκε με το Πρωινό και αποκάλυψε πως πρόκειται να συμμετάσχει στην Φάρμα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός χορογράφος αυτές τις μέρες βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο και πρόκειται να μπει στη «Φάρμα» την επόμενη Παρασκευή ή το Σάββατο.

Τάσος Ξιαρχό μπαίνει επίσημα στην Φάρμα

Στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 θα μπει και ο Κώστας Γκρέκας, ενώ στο επεισόδιο της Παρασκευής θα δούμε την Κάτια Δέδε να γίνεται αγρότισσα!

Ο Τάσος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω βαρεθεί να κάθομαι και να τρώω. Εγώ θα μπω με τον Γκρέκα. Μέσα έχει πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Εγώ είμαι πιο spicy. Ο Τζώρτζογλου είναι πολύ αστείος με τις απόψεις του.

Νομίζω πως δεν ταιριάζουν καθόλου οι τρόποι σκέψεις μας. Περισσότερο ταιριάζω με τον Ιατρόπουλο πιστεύω. Θα κάνω τις δουλειές και θα μαγειρεύω, αλλά έχω θέμα με την καθαριότητα. Θα μπω στη Φάρμα μάλλον την Παρασκευή ή το Σάββατο».