Φάρμα - Spoiler: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος - «Αν βγει ο Στράτος αρχηγός θα γίνει της π@τ@νας»

«Θα ξεκινήσει για το φαγητό από πού φύτρωσε και από πού ξεφύτρωσε και τι ενέργεια έχει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φάρμα - Spoiler: Έξαλλος ο Ιατρόπουλος - «Αν βγει ο Στράτος αρχηγός θα γίνει της π@τ@νας»

Αύριο 26/3 πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα νέο επεισόδιο της Φάρμας, όπου ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εκτός του ότι θα τραυματιστεί σοβαρά, θα γίνει και έξαλλος με αφορμή τη υποψηφιότητα του Στράτου Τζώρτζογλου για την αρχηγία.

Μετά την αποχώρηση της Μαρίας Θωμά από το ριάλιτι το κλίμα είναι τεταμένο, αφού επέλεξε ως υποψήφιο αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου κάτι που δεν αρέσει πολύ στον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

«Με τον Στράτο αν βγει θα δημιουργηθεί τέτοια ένταση εδώ μέσα. Θα γίνει της π@τ@ν@ς. Δεν θα δουλέψει τίποτα. Θα έρθει εδώ και θα σου πει: “κολλητέ τελείωσε το φαγητό σε παρακαλώ”. Θα ξεκινήσει για το φαγητό από πού φύτρωσε και από πού ξεφύτρωσε και τι ενέργεια έχει. Αν βγει ο Στράτος θα γίνει… Εδώ είμαστε και θα το δείτε», είπε στους συμπαίκτες του ο ηθοποιός.

Η Φάρμα: Εντάσεις μεταξύ Ιατρόπουλου και Τζώρτζογλου - «Με ρώτησες εμένα αν θέλω να συμμετέχω στην πλάκα;»

Χωρίς σταματημό «φαγωνόντουσαν» στη Φάρμα ο Στράτος Τζώρτζογλου με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, με αφορμή μια ξύλινη σκάλα αλλά και το διάβασμα.

Οι παίκτες είχαν φτιάξει αδίκως όπως φάνηκε μια ξύλινη σκάλα και ο επιστάτης τους ενημέρωσε πως εκείνος είναι που θα τους δίνει οδηγίες για το τι θα κάνουν, ενώ η συγκεκριμένη κατασκευή θα ήταν μία από τις επόμενες δοκιμασίες που θα τους έβαζε ώστε να κερδίσουν έπαθλο.

Οι παίκτες αμέσως τότε ζήτησαν το έπαθλο αφού την είχαν φτιάξει χωρίς όμως αυτό τελικά να γίνεται. Έτσι, ο Στράτος, που νωρίτερα είχε ξεσπάσει σε κλάματα, είπε πως θα την ξήλωσε αυτός την σκάλα, κάνοντας όμως έξαλλος τον Ιατρόπουλο, καθώς ο ίδιος μαζί με άλλους συμπαίκτες πάσχισαν να την φτιάξουν.

Ο Ιατρόπουλος μάλιστα είπε χαρακτηριστικά πως ενοχλήθηκε πάρα πολύ με την στάση του Στράτου, με τον δεύτερο να τον παίρνει μια αγκαλιά προκειμένου να ηρεμήσει.

Λίγο μετά, η ένταση φαίνεται πως και υπήρχε και συνεχίστηκε καθώς ο Στράτος Τζώρτζογλου διάβαζε και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρήκε την ευκαιρία να του κάνει μια πλάκα.

Η πλάκα όμως δεν άρεσε καθόλου στον Στράτο, με τον ίδιο να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Η Φάρμα εντάσεις μεταξύ Ιατρόπουλου και Τζώρτζογλου