Η Φάρμα: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Στράτος Τζώρτζογλου

«Μου λείπει το Σοφάκι μου και ο γιος μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Ξέσπασε σε λυγμούς ο Στράτος Τζώρτζογλου

Σε κλάματα και λυγμούς ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμας ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος φαίνεται να έχει πιεστεί ήδη ψυχολογικά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε σε μια αδύναμη στιγμή και δίχως να μπορέσει να συγκρατηθεί, ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς του λείπουν πολύ η αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα και ο γιος του.

«Μία αγκαλίτσα θέλω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι. Και το Αλκιβιαδάκι μου μου λείπει πολύ, ο γιος μου» είπε με δάκρια στα μάτια ο Στράτος Τζώρτζογλου, τον οποίο πρόκειται να δούμε να τσακώνεται με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Η Φάρμα ξέσπασε σε λυγμούς ο Στράτος Τζώρτζογλου

Σοφία Μαριόλα: «Κάποιοι άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εμένα λόγω της διαφοράς ηλικίας μου με τον Στράτο»

Η Σοφία Μαριόλα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε για την σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου και την συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, Η Φάρμα που σημειώνει τεράστια επιτυχία.

«Η αλήθεια είναι ότι στη αρχή με πείραξε που ο Στράτος Τζώρτζογλου πήγε στη Φάρμα. Το σπίτι μου φάνηκε τεράστιο και άδειο μόλις έμεινα μόνη. Είναι 140 τ.μ. το σπίτι. Είναι έντονη προσωπικότητα... Έχω δύο εβδομάδες τον δω. Μου λείπει πολύ!», είπε αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα με τον ηθοποιό να έχει ξεσπάσει σε κλάματα, αφού όπως είπε του λείπει πολύ η σύζυγός του και ο γιος του τώρα που είναι μέσα στο παιχνίδι.

«Αγχώθηκα όταν αγωνιζόταν αλλά είδα στα μάτια του τη φλόγα που έχει όταν παίζει θέατρο ή έχει ένα βιβλίο. Έχει έναν τσαμπουκά που λέει ότι “θα τα καταφέρω”. Θέλει να βγει νικητής, χωρίς να μειώσει τον αντίπαλο», είπε για την συμμετοχή του στην Φάρμα.

«Έχουμε 25 χρόνια διαφορά αλλά δε έχει καμία σημασία. Στην αρχή σκέφτηκα τη διαφορά ηλικίας και επειδή ήταν και επώνυμος δεν ήθελα να είμαι κάτι που θα φανεί προς τα έξω και θα με μειώσει.

Άκουσα από ανθρώπους ότι ο Στράτος είναι μεγάλος για μένα και κάποιοι απομακρύνθηκαν, μάλιστα, εκείνο το διάστημα, γιατί ο κόσμος μπορεί να έχει μια δεύτερη και τρίτη σκέψη. Σημασία έχει η ψυχή και με τον Στράτο έχουμε την ίδια ψυχή. Κάθε ημέρα ευγνωμονώ το Θεό που τον γνώρισα».