H Φάρμα: Τσακώνονται Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος - «Δεν θα γίνω πρόβατο»

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο πριν προβληθεί στην τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H Φάρμα: Τσακώνονται Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος - «Δεν θα γίνω πρόβατο»

Απόψε το βράδυ η Φάρμα επιστρέφει και θα δούμε έναν τσακωμό ανάμεσα στον Στράτο Τζώρτζογλου και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, δυο παίκτες και ηθοποιούς που έχουν έντονους χαρακτήρες.

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό 19/3 επεισόδιο πρόβαλλε η εκπομπή το Πρωινό, πριν προβληθεί στην τηλεόραση το ριάλιτι.

«Προσπαθούμε να μη φέρουμε τις ταυτότητες που είχαμε πριν, αλλά θα πρέπει να ενταχθούμε στις ανάγκες της συγκεκριμένης λογικής που φέρει αυτό το αγρόκτημα γιατί τελικά ο μόνος αγρότης είναι το ίδιο το κτήμα», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου στους συμπαίκτες του, ένα σχόλιο που βρήκε αρνητικό τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

«Διαφωνώ με την ταυτότητα. Για την ταυτότητα με πήρανε στη Φάρμα, δεν θα γίνω πρόβατο», του απάντησε και ο Τζώρτζογλου αντέδρασε λέγοντας: «Όταν λέω ταυτότητα δεν εννοώ πως εάν φαγωθεί αυτή η ταυτότητα θα γίνει κάποιος πρόβατο, ούτε κατσίκι, ούτε κρέας».

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Αυτό ο παίκτης αποχωρεί από την Φάρμα

Η Φάρμα έκανε πολύ δυναμική είσοδο στον κόσμο των ριάλιτι μιας και ήδη από την πρεμιέρα της «έβγαλε δόντια» και έδειξε πως δεν αστειεύεται καθόλου και πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τα νούμερα της prime time ζώνης.

Έτσι, μετά από τα δύο πρώτα επεισόδια η Φάρμα έκανε το κοινό να ασχολείται μαζί της. Το περασμένο Σάββατο, από το ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε ο Παναγιώτης Χατζόπουλος, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε μίλησε για την εμπειρία του αλλά και για τους δυνατούς συμπαίκτες του.

Το πρωί της Τετάρτης όμως, η εκπομπή Πάμε Δανάη θέλησε να δώσει τον δεύτερο παίκτη που θα βρεθεί εκτός Φάρμας και δεν είναι άλλη από τη Μαρία Θωμά, η οποία θα βρεθεί υποψήφια μαζί με τη Μαρία Τοτόμη και θα χάσει στη μονομαχία.