Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Φάρμα - Παναγιώτης Χατζόπουλος: «Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης»

«Είναι πιο ωραία από κοντά η Κυριακή Κατσογρεσάκη»

Η Φάρμα - Παναγιώτης Χατζόπουλος: «Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης»
News 15.03.2021 12:59
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας, ο Παναγιώτης Χατζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για τους πιο δυνατούς παίκτες της Φάρμας, ενώ αποκάλυψε και πως η Κυριακή Κατσογερσάκη είναι πιο ωραία από κοντά.

Ο Παναγιώτης ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από τη Φάρμα μετά τη μονομαχία του με τον Θανάση Πάτρα και όπως εξήγησε στεναχωρήθηκε πολύ.

Παναγιώτης Χατζόπουλος Φάρμα

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζόπουλου για τη Φάρμα

«Μου έδωσαν ένα γράμμα με τα αθλήματα μέσα και εγώ έπρεπε να διαβάσω και να αξιολογήσω, αλλά όταν διαβάζεις και δεν τα έχεις μπροστά σου και είναι και τα πρώτα δεν ξέρεις τι γίνεται.

Είναι πιο ωραία από κοντά η Κυριακή Κατσογρεσάκη, δεν φαίνεται αλλά είναι πιο ωραία. Ο πιο δυνατός παίκτης είναι ο Ντούπης και ο Βασιλάκης στα αγωνίσματα. Σαν προσωπικότητες, ο Ιατρόπουλος και ο Τζώρτζογλου, από γυναίκες δεν έχω δει ακόμα κάποια δυναμική.

Η Μαρία η αγρότισσα είναι ένα ιδιαίτερο παιδί γενικά σε όλα του, προσπαθεί σε όλα να υπάρχει και να υπερισχύει και δεν τα καταφέρνει, μάλλον το αντίθετο. Η Σοφία Παυλίδου είναι απίστευτη μας έφτιαχνε καφέ, μας μαγείρευε το πήρε πολύ ψύχραιμα ότι μπήκε υπηρέτρια και πιστεύω κρατάει μία πισινή», είπε χαρακτρηριστικά ο Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Βασίλης Φιλίππου: Ο επιστάτης της Φάρμας είχε παίξει στο Deal

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις στο νέο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, αφού καθημερινά το Twitter τον αποθεώνει για την εμφάνισή του.

Αυτό που μπορεί να μην γνωρίζατε ωστόσο είναι ο Βασίλης Φιλίππου έχει μία μικρή τηλεοπτική πείρα αφού πριν από λίγο καιρό, είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο Deal.

Και ενώ οι εργασίες που έχει αναθέσει στους διαγωνιζόμενους στη Φάρμα, τους έχουν φτάσει στα άκρα, ο Βασίλης Φιλίππου έχει σκοπό να τους δυσκολέψει ακόμα περισσότερο.

Βασίλης Φιλίππου Deal

Μάλιστα, ο Βασίλης τα πήγε και πολύ καλά στο παιχνίδι αφού κατάφερε να φύγει με 11.000 ευρώ στην τσέπη του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Μπόμπα: Επισκέφθηκε τον Σάκη Τανιμανίδη στη Φάρμα

Τηλεθέαση (13/3): Πέρασε μπροστά το MasterChef - Πολύ καλά νούμερα για τη Φάρμα

Share