Η Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Μου λείπει το Σοφάκι και ο γιος μου»

"Τσακισμένος" ψυχολογικά ο ηθοποιός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Μου λείπει το Σοφάκι και ο γιος μου»

Η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό για να σχολιάσουν όλες τις εξελίξεις στο ριάλιτι της Φάρμας. Ωστόσο, ένα απόσπασμα όπου ο ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα την έκανε να συγκινηθεί πολύ.

Οι παρουσιαστές της επιφύλασσαν μια έκπληξη και της έδειξαν αποκλειστικό απόσπασμα από το ριάλιτι, πριν προβληθεί στην τηλεόραση.

Η Φάρμα Στράτος Τζώρτζογλου κλάματα

«Μου λείπει… Μια αγκαλίτσα θέλω να της κάνω, γιατί ξέρω ότι θα χαίρεται τώρα που με βλέπει εδώ, αλλά είναι μόνη της και θα της λείπω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι και το Αλκιβιαδάκι μου, ο γιος μου. Σ’ αγαπώ ρε Σοφάκι, με παντρεύεσαι ξανά;

Την επιλογή του γάμου πρέπει να την κάνεις κάθε ημέρα. Πρέπει κάθε ημέρα να κερδίζεις της αγάπη του συντρόφου σου. Κάθε ημέρα να δίνεις, χωρίς να περιμένεις να λάβεις. Αν ο άλλος είναι συντονισμένος μαζί σου θα σου δώσει την υψηλότερη ποιότητά του.

Αν αναγκαστεί να στο δώσει από υποχρέωση θα είναι χαμηλής ποιότητας και άρα άχρηστο», πρόκειται να πει ο Στράτος Τζώρτζογλου ξεσπώντας σε κλάματα, αφού η σύζυγός του και ο γιος του είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες του.

Όπως ήταν λογικό, η Σοφία Μαριόλια συγκινήθηκε πολύ και είπε στον αέρα της εκπομπής «Αχ, μου ραγίσατε την καρδιά. Αυτά τα ξεσπάσματα τα κάνω και εγώ σπίτι, αλλά χωρίς κάμερες. Είμαστε ένα, δεν θέλω να λέω κουβέντες που είναι ρομαντικές. Ευχαριστώ ήταν ένα δώρο».

Να σημειώσουμε πως ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει γίνει αγαπημένος παίκτης του Twitter και σε κάθε επεισόδιο γίνεται χαμός.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Η Φάρμα: Ο Τζώρτζογλου ξάπλωσε για να φωτοσυνθέσει - «Να δω πώς θα σηκωθείς μετά»

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μετά από τη σκληρή προπόνηση που έκανε για να μπει στο ριάλιτι, είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει κάθε λεπτό και έτσι δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο από το μποστάνι της Φάρμας.

Έτσι, ξαπλώνει και δέχεται όλη την ενέργεια του ήλιου. Την ίδια στιγμή ωστόσο τον παρακολουθούν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Θανάσης Πάτρας, οι οποίοι του κάνουν πλάκα για το πώς θα καταφέρει μετά να σηκωθεί έτσι που έχει ξαπλώσει.

Τζώρτζογλου Φάρμα

Η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας τα όσα έχουν μέχρι στιγμής συμβεί, αποκάλυψε πως οι παίκτες της Φάρμας έχουν φάει ήδη όλες τις προμήθειες. Παράλληλα ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως ένας από τους επώνυμους κάνει μπάνιο γυμνός.