Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις προπονήσεις του για την Φάρμα

Τον βοήθησε και η Μαριόλα σε όλο αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στράτος Τζώρτζογλου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις προπονήσεις του για την Φάρμα

Σαμψών είχε τα μαλλιά του, ο Αχιλλέας την φτέρνα του και ο Στράτος Τζώρτζογλου τη Σοφία του – η μεγάλη του αδυναμία. Η σύζυγός του είναι ο άνθρωπος που θα του λείψει περισσότερο για όσο μείνει στη «Φάρμα» - δείτε εδώ την αποχαιρετιστήρια ανάρτησή της - και γι’ αυτό δεν την αποχωριζόταν από το πλευρό του, τουλάχιστον μέχρι να μπει για δύο εβδομάδες σε καραντίνα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για τον Covid-19 που ακολούθησαν όλοι οι συμμετέχοντες.

Το YOU συνάντησε κατ’ αποκλειστικότητα το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία από τις τελευταίες εξορμήσεις του, στο Trainbox, τον χώρο γυμναστικής και άσκησης όπου διδάσκει ο πρωταθλητής του Jiu Jitsu, Γιώργος Κατσινόπουλος. Με τη βοήθεια του προπονητή του και πρώην παίκτη του «Nomads», ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε εντατική προετοιμασία τις τελευταίες μέρες για να αντεπεξέλθει στις συνθήκες της «Φάρμας». Παράλληλα η αγαπημένη του, που στεκόταν δίπλα σε κάθε βήμα του, βοήθησε κι εκείνη ως... αντίβαρο στις ασκήσεις και, λίγο πριν από το τέλος, του έδωσε ένα φιλί για να τον εμψυχώσει γι’ αυτό το διάστημα που θα περάσουν χωριστά.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Προσδοκία τους, μετά την επιστροφή από το ριάλιτι του ΑΝΤ1, να γιορτάσουν την επέτειο γάμου τους στις 8 Ιουνίου και, γιατί όχι, με ευχάριστα νέα: Τον ερχομό ενός παιδιού, αφού το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εκφράσει κατά καιρούς αυτή την επιθυμία.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Στράτου Τζώρτζογλου

Στράτος Τζώρτζογλου φάρμα μαριόλα

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του περιοδικού YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρω