Σοφία Μαριόλα: Με μια ανάρτηση αποχαιρετά τον Στράτο Τζώρτζογλου που φεύγει για την Φάρμα

«Για μένα είσαι ήδη νικητής»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σοφία Μαριόλα: Με μια ανάρτηση αποχαιρετά τον Στράτο Τζώρτζογλου που φεύγει για την Φάρμα

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έχει ήδη αναχωρήσει για το ριάλιτι επιβίωσης του Ant1, την Φάρμα και η σύζυγός του Σοφία Μαριόλα τον αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση της.

Οι 14 παίκτες έφυγαν από τον καθημερινό τρόπο ζωής τους και καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες μιας Φάρμας!

Η ανάρτηση της Σοφίας Μαριόλα

«Miss you already. Καλή επιτυχία αντρούλη μου να είσαι αυτός που ξυπνάω κάθε μέρα και αγαπώ όλο και πιο πολύ!
Πάρε μαζί το χιούμορ, την καλοσύνη, την γενναιοδωρία, την παιδικότητα και την τρέλα και ειμαι σίγουρη θα σκίσεις και θα εκτιμηθεί. Γύρνα γεμάτος όμορφες στιγμές, εμπειρίες, γνώσεις και νέους φίλους.

Να μάθεις τα πάντα για την φάρμα.. ποιος ξέρει μπορεί να μας χρειαστεί! Θα σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια κάθε στιγμή. Για μένα είσαι ήδη νικητής! Σε λατρεύωωωωω!!!», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα κάτω από την κοινή τους φωτογραφία.

μαριόλα , τζώρτζογλου φάρμα ανάρτηση

Εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Έστειλα το παιδί μου στο εξωτερικό για να γλιτώσει»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μεταξύ άλλων εξήγησε πως πήρε το παιδί του και πήγε στο εξωτερικό για να γλιτώσει από το «κύκλωμα» και από τη βρωμιά που υπάρχει.

Ο ηθοποιός, λίγες μέρες πριν την είσοδό του στη Φάρμα, φάνηκε να είναι πραγματικά οργισμένος με τα όσα διαδραματίζονται στον χώρο της υποκριτικής.

«Όλο αυτό το παραλήρημα των τελευταίων ημερών που ευτυχώς βγήκε στην επιφάνεια σαν καρκίνος πρέπει να φτάσει μέχρι το κόκκαλο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατι έστειλε τον γιο του στην Αμερική: «Έφυγα και πήγα στην Αμερική με τον γιο μου διότι δεν ήθελα ο Αλκιβιάδης να περάσει όσα πέρασα εγώ. Μετά το 1995 άρχισα να κάνω δικές μου δουλειές επειδή δεν μπορούσα να εισχωρήσω στο κύκλωμα. Με πολεμούσαν άνθρωποι που με φθονούσαν για την εκπληκτική ευλογία που είχα για δέκα χρόνια χωρίς να γνωρίζω κανέναν και χωρίς να ανήκω σε κάποια κλίκα. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να μπω σε σήριαλ μεγάλου καναλιού επειδή ήμουν στη black list, όχι επειδή είχα κάνει κάτι.

Πήγα λοιπόν μαζί με τον Αλκιβιάδη για να βιώσω τον πόνο του, τις αγωνίες του γιατί είχε δεχθεί bullying σε καλό σχολείο που πήγαινε. Όταν πήγαμε στην Αμερική μου εξομολογήθηκε ότι ‘’ήταν η μόνη μου παρέα, έτρωγα ξύλο για να ασχολείται κάποιος μαζί μου’’. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν μου είχε μιλήσει μου απάντησε "τα παιδιά ήταν πολύ πλούσια, είχαν κάνει κλίκα’’. Τότε είπα πρέπει να σωθεί ο γιος μου».

Ο Τζώρτζογλου με ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα αναφέρθηκε σε αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και τις καταγγελίες εις βάρος γνωστών ηθοποιών. «Και ξαφνικά βλέπει μια ολόκληρη κοινωνία να κάνει λόγο για νόμους που έχουν παραγραφεί, να λένε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να βγουν αθώοι για καταγγελίες που υπάρχουν εδώ και χρόνια από διαφορετικές μεριές και να μιλάνε για θεωρίες συνομωσίας και κομματικής διαπλοκής. Πρέπει να βγει ο πρωθυπουργός και να αναλάβει την ευθύνη. Στο τέλος θα βγει η αλήθεια».