Τάσος Ξιαρχό: Μπαίνει επίσημα στην Φάρμα

Το αποκάλυψε ο ίδιος στον αέρα του Πρωινού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάσος Ξιαρχό: Μπαίνει επίσημα στην Φάρμα

Το πρωί της Τετάρτης, ο Τάσος Ξιαρχό συνδέθηκε με το Πρωινό και αποκάλυψε πως πρόκειται να συμμετάσχει στην Φάρμα του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός χορογράφος αυτές τις μέρες βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο και πρόκειται να μπει στη «Φάρμα» την επόμενη Παρασκευή ή το Σάββατο.

Τάσος Ξιαρχό μπαίνει επίσημα στην Φάρμα

Στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 θα μπει και ο Κώστας Γκρέκας, ενώ στο επεισόδιο της Παρασκευής θα δούμε την Κάτια Δέδε να γίνεται αγρότισσα!

Ο Τάσος είπε χαρακτηριστικά: «Έχω βαρεθεί να κάθομαι και να τρώω. Εγώ θα μπω με τον Γκρέκα. Μέσα έχει πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Εγώ είμαι πιο spicy. Ο Τζώρτζογλου είναι πολύ αστείος με τις απόψεις του.

Νομίζω πως δεν ταιριάζουν καθόλου οι τρόποι σκέψεις μας. Περισσότερο ταιριάζω με τον Ιατρόπουλο πιστεύω. Θα κάνω τις δουλειές και θα μαγειρεύω, αλλά έχω θέμα με την καθαριότητα. Θα μπω στη Φάρμα μάλλον την Παρασκευή ή το Σάββατο».

Φάρμα: Αποχώρησε ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι ο Ερωτόκριτος

Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε τον Ερωτόκριτο να μπαίνει στην Φάρμα μαζί με την Μαρία Φραγκάκη, η χαρά του όμως όπως φαίνεται δεν κράτησε για πολύ...

Σύμφωνα με όσα γράφει στην ON Time η Σπυριδούλα Τριάντου, ο Ερωτόκριτος ήταν «Υπηρέτης», όμως στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής, αφού έμεινε στον ειδικό χώρο που κοιμούνται οι «Υπηρέτες», όταν τελείωσε η αποστολή του έπρεπε να επιστρέψει εκεί που κοιμούνται όλοι. Όμως, όπως γράφει η εφημερίδα, δεν ήθελε να επιστρέψει αμέσως και έτσι έγινε ένας τσακωμός με τους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς δεν τον άφηναν να κοιμηθεί αλλού. Αποφάσισε λοιπόν να αποχωρήσει από τη Φάρμα.

Ίσως υπάρχει και κάτι περισσότερο, αφού ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να μείνει μέχρι το τέλος. Όμως, οι εντάσεις ήταν μεγάλες…