Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου

Η εξομολόγηση που του προκάλεσε δάκρυα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου

Στη Φάρμα εισέβαλλε ο επιστάτης και αποκάλυψε στους παίκτες ότι τα κατάφεραν στη δοκιμασία που είχαν και πως ο φράκτης που έφτιαξαν ήταν απίθανος και κέρδισαν το έπαθλο, ενώ λίγο πριν η Σοφία Παυλίδου είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το έπαθλο αυτό ήταν πολύ σημαντικό γι΄αυτούς διότι θα τους εξασφάλιζε το γάλα τους!

Οι παίκτες καταχάρηκαν με πρώτο από όλους τον Στράτο Τζώρτζογλου που διάλεξε από την αρχή την αγαπημένη του και της έδωσε το όνομα της μητέρας του, Ευτυχία.

Μιλώντας στην κάμερα για τον χαμό της ο ηθοποιός συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα φέρνοντας στη μνήμη του στιγμές μαζί της.

"Ευτυχία το όνομα της μητέρας μου, είναι ότι πιο πολύτιμο είχα στην ζωή μου. Παίρνω ενέργεια όταν λέω ονόματα ανθρώπων που αγαπώ κι έχω σιγουριά κι έναν λόγο ύπαρξης. Η μάνα μου είναι τα πάντα για εμένα και με γέννησε όταν ήταν 15 χρονών. Ήταν το κοριτσάκι μου και για αυτήν έγινα ηθοποιός. Παρα λίγο να πεθάνει όταν ήμουν 3 ετών και σώθηκε και μετά πήγαμε σε ένα σινεμά. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ταινία κι ήταν ευτυχισμένη που έβλεπε την οθόνη. Της είπα μια μέρα θα μπω στην οθόνη κι εγώ κι έγινε. Ήθελα να την κάνω ευτυχισμένη και τον πατέρα μου περήφανο. Τώρα δεν μπορεί να με δει. Με βλέπει από επάνω. Θέλω να είναι καλά κι αν κάνουμε πράξεις αγάπης, η ψυχή της ανεβαίνει και πάει στον παράδεισο".

Η συγκίνηση του Στράτου και τα λόγια για τη μητέρα του