Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Η απόφαση που τους άφησε όλους άφωνους

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Τρομερές εξελίξεις συνέβησαν στο σημερινό επεισόδιο της Φάρμα.

Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε μπροστά σε όλους ότι ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

"Αποχωρώ από το παιχνίδι σήμερα. Το ταξίδι αυτό το όμορφο τελειώνει εδώ για εμένα. Δεν θέλω να το σκεφτώ παραπάνω. Αισθάνομαι ανεύθυνη αν παραμείνω γιατί έχω μια οικογένεια έξω να περιμένει. Αυτή η δυσφορία ήταν έντονη. Από τη στιγμή που σταματάει να είναι διασκεδαστικό θέλω να αποχωρήσω", είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του ριάλιτι.

Η φάρμα: παίκτες

Ο Σάκης Τανιμανίδης προσπάθησε να την μεταπείσει και της διευκρίνησε ότι αν φύγει από τη Φάρμα δεν υπάρχει επιστροφή όμως εκείνη είχε πάρει την απόφασή της.

Η αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου

Η Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου η πρώτη μονομάχος

ο Θανάσης Πάτρας, ως αρχηγός αυτής της εβδομάδας, όρισε την πρώτη μονομάχο.

Ο Σάκης συγκέντρωσε όλους τους παίκτες στο τραπέζι προκειμένου ο αρχηγός να ανακοινώσει μπροστά σε όλους ποιον θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Θανάσης έπρεπε να επιλέξει μεταξύ των δύο υπηρετών, της Μαρίας Σπυροπούλου και του Ερωτόκριτου, με τον ίδιο τελικά να διαλέγει την πρώτη, με την πρόφαση της αλληλεπίδρασης με τους άλλους παίκτες.

Η Μαρία ωστόσο δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της και να αρνείται το σχόλιο του Θανάση, με την ίδια να υποστηρίξει πως δεν υφίσταται αυτό μιας και την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες την όρισαν υποψήφια για την αρχηγεία.