Η Φάρμα: Το γράμμα που άφησε ο Παναγιώτης και οι δύο υποψήφιες για την αρχηγία

Συγκινήθηκαν οι παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Το γράμμα που άφησε ο Παναγιώτης και οι δύο υποψήφιες για την αρχηγία

Το σημερινό επεισόδιο της Φάρμας ξεκίνησε με τον Σάκη Τανιμανίδη να καλημερίζει τους παίκτες και να τους διαβάζει το γράμμα που άφησε ο Παναγιώτης, μετά την αποχώρηση του.

Ο παρουσιαστής συγκέντρωσε στο σαλόνι τους εν δυνάμει αγρότες, οι οποίοι μοιράστηκαν τις πρώτες εντυπώσεις μετά την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα.

Μέσα σε όλα, ο Σάκης διάβασε το γράμμα που άφησε ο Παναγιώτης, μέσα στο οποίο ο παίκτης υποστήριζε πως θέλει να δει ως αρχηγό της Μαρία.

Αυτόματα λοιπόν, η πρώην παίκτρια του GNTM ορίστηκε η πρώτη υποψήφια για την αρχηγία! Αμέσως μετά, οι παίκτες με ανοιχτή ψηφοφορία ανακοίνωσαν την δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία ήταν τελικά η Μαρία Σπυροπούλου!

Η Φάρμα γράμμα Παναγιώτη και υποψήφια για αρχηγία

Η Φάρμα - spoiler: Η Μαρία Φραγκάκη και ο Ερωτόκριτος μπαίνουν στο παιχνίδι

Η Φάρμα έκανε πρεμιέρα με μεγάλη επιτυχία την περασμένη εβδομάδα, ενώ είδαμε και την πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι. Αυτή του Παναγιώτη Χατζόπουλου, ο οποίος ηττήθηκε από τον Θανάση Πάτρα στην μονομαχία. Ωστόσο, στο ριάλιτι θα δούμε και νέους παίκτες οι οποίοι δεν είναι άλλοι από την Μαρία Φραγκάκη και τον σχεδιαστή, Ερωτόκριτο.

«Μεγάλωσα με τη γιαγιά μου σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Μέχρι και τα 11 χρόνια μου έχω αρμέξει και έχουν γεννήσει κατσίκες μέσα στο σπίτι μας. Έχω τριβή σε αυτό» είπε ο Ερωτόκριτος.

«Είμαι χαρούμενη, έτοιμη και ενθουσιασμένη. Ανυπομονώ να μπω και να το ζήσω. Το αντικείμενο που θα πάρω είναι ένα ροζ γουρουνάκι που μου χάρισε ο γιος μου» ανέφερε από την πλευρά της η Μαρία Φραγκάκη.

Όπως φαίνεται και η Φάρμα είναι το παιχνίδι των... ανατροπών!