Η Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου και ο Ερωτόκριτος οι υπηρέτες της εβδομάδας

Αυτούς όρισε ο Θανάσης Πάτρας ως αρχηγός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Η Μαρία Σπυροπούλου και ο Ερωτόκριτος οι υπηρέτες της εβδομάδας

Μετά την αρχηγεία του Θανάση Πάτρα στην Φάρμα, ο ίδιος όφειλε να ορίσει ποιοι θα ήταν οι δύο υπηρέτες για αυτήν την εβδομάδα.

Ο Σάκης συγκέντρωσε στο τραπέζι τους παίκτες προκειμένου ο Θανάσης να ανακοινώσει ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν ορισμένα χρέη. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να ξυπνάνε πρώτοι από όλους, να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν το δωμάτιο αλλά και το κοτέτσι.

Έτσι λοιπόν, ο ίδιος αφού ξεκαθάρισε πως δεν είναι τίποτα προσωπικό, ανακοίνωσε πως η πρώτη υπηρέτρια είναι η Μαρία Σπυροπούλου ενώ αμέσως μετά όρισε ως δεύτερο τον Ερωτόκριτο.

Η Φάρμα υπηρέτες

Η Φάρμα: Αυτό ζήτησε ο Σάκης Τανιμανίδης να έχει από την παραγωγή

Ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την παραγωγή της Φάρμας.

Ο ίδιος έχει αναλάβει να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1, στο οποίο οι παίκτες μεταμορφώνονται σε αγρότες και στο οποίο πρόκειται να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες.

Ο Σάκης πολύ πριν αρχίσει η Φάρμα, μοιράζεται μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αρκετά στιγμιότυπα από τις εγκαταστάσεις. Αυτήν την φόρα ωστόσο, ήθελε να αποκαλύψει και τι ήταν αυτό που ζήτησε από την παραγωγή!

Έτσι λοιπόν είπε χαρακτηριστικά: “Δεν χρειάζομαι πολλά για να είμαι χαρούμενος, ακόμα και στο χώρο που εργάζομαι. Το μόνο πράγμα που ζήτησα από την παραγωγή είναι….ένα μονόζυγο! Το οποίο τοποθέτησα ακριβώς πάνω από την Φάρμα για να βλέπω και τους παίκτες”.

Η Φάρμα Σάκης Τανιμανίδης μονόζυγο