Φάρμα: Ο φακός «τσάκωσε» τον Ερωτόκριτο στην Αθήνα ενώ δεν έχει προβληθεί ακόμη η αποχώρηση του

Έκανε τις βόλτες του στο κέντρο ενώ εμείς τον βλέπουμε ακόμη μέσα στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Ο φακός «τσάκωσε» τον Ερωτόκριτο στην Αθήνα ενώ δεν έχει προβληθεί ακόμη η αποχώρηση του

Πολλά ήταν τα spoil που ήθελαν τον Ερωτόκριτο να αποχωρεί οικειοθελώς από την Φάρμα, με τον φωτογραφικό φακό να τον τσακώνει και να επιβεβαιώνεται.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Σοφίας Παυλίδου, ο Ερωτόκριτος φαίνεται να επηρεάστηκε αρκετά για αυτό και ο ίδιος θέλησε να επιστρέψει στην κανονική του ζωή.

Πράγματι, οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες και οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν στους κανόνες συμβίωσης καθώς και στον ρόλο του αγρότη!

Όπως έχει γίνει λοιπόν ήδη γνωστό, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ερωτόκριτο να ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Φάρμα.

Ο παίκτης είναι ήδη έξω και απολαμβάνει τις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας.

Φάρμα ο φακός «τσάκωσε» τον Ερωτόκριτο στην Αθήνα

Φάρμα ο φακός «τσάκωσε» τον Ερωτόκριτο

Φάρμα - Μαρία Σπυροπούλου: «Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, αυτός και ο Ιατρόπουλος έχουν στρατηγική»

Το πρωί της Δευτέρας, η Μαρία Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Το Πρωινό", με αφορμή την αποχώρηση της από την Φάρμα.

Η συγκεκριμένη παίκτρια αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της από το ριάλιτι περιπέτειας όσο και στις στρατηγικές που έχουν κάποιοι από τους παίκτες.

Φάρμα - Μαρία Σπυροπούλου

Η Μαρία μίλησε αρχικά για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Μαρία Μιχαλοπούλου: «Είναι πολύ αγαπητός. Τον αγαπάμε και μας διασκεδάζει. Οι εναλλαγές των συναισθημάτων είναι δικαιολογημένες. Εσείς βλέπετε συγκεκριμένα στιγμιότυπα. Αυτά που ζούμε εμείς είναι πολύ έντονα. Η Μαρία η αγρότισσα είναι καλό παιδί, απλά είναι παιδί.

Σαν αρχηγός ήταν η μόνη που πήρε τα παπούτσια μας και τα καθάρισε μέσα στη βροχή και το κρύο μετά τις δουλειές. Σίγουρα υπάρχουν εντάσεις. Μας είχε εκνευρίσει αλλά σε λογικά πλαίσια. Μετά με συζήτηση το διόρθωσε».

Αναφορικά με τις στρατηγικές που διαθέτουν ορισμένοι παίκτες, η Μαρία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για τον Στράτο πιστεύω ότι δεν έχει στρατηγική. Είναι εκτός κλίκας. Ο Θανάσης ήθελε να με βγάλει εκτός, έχει στρατηγική και εκείνος και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος».