Φάρμα: Αποχώρησε ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι ο Ερωτόκριτος

Υπήρξε άσχημος καυγάς με την παραγωγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φάρμα: Αποχώρησε ακόμα δεν μπήκε στο παιχνίδι ο Ερωτόκριτος

Στο επεισόδιο της Παρασκευής είδαμε τον Ερωτόκριτο να μπαίνει στην Φάρμα μαζί με την Μαρία Φραγκάκη, η χαρά του όμως όπως φαίνεται δεν κράτησε για πολύ...

Τι συνέβη και γιατί αποχώρησε ο Ερωτόκριτος από την Φάρμα

Σύμφωνα με όσα γράφει στην ON Time η Σπυριδούλα Τριάντου, ο Ερωτόκριτος ήταν «Υπηρέτης», όμως στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής, αφού έμεινε στον ειδικό χώρο που κοιμούνται οι «Υπηρέτες», όταν τελείωσε η αποστολή του έπρεπε να επιστρέψει εκεί που κοιμούνται όλοι. Όμως, όπως γράφει η εφημερίδα, δεν ήθελε να επιστρέψει αμέσως και έτσι έγινε ένας τσακωμός με τους ανθρώπους της παραγωγής, καθώς δεν τον άφηναν να κοιμηθεί αλλού. Αποφάσισε λοιπόν να αποχωρήσει από τη Φάρμα.

Ίσως υπάρχει και κάτι περισσότερο, αφού ο ίδιος ήταν διατεθειμένος να μείνει μέχρι το τέλος. Όμως, οι εντάσεις ήταν μεγάλες…

Μπάινει στο παιχνίδι ο Τάσος Ξιαρχό

Ακόμη ένας παίκτης μπαίνει στην Φάρμα και αυτός είναι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος ήθελε να πάει στο Survivor 4, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα λέγοντας «Δεν είναι μόνο το οικονομικό. Επειδή βαριέμαι να κάθομαι, λέω γιατί να μην πάω; Είναι ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι πρόγραμμα εξαθλίωσης, να κοιμάσαι στα χώματα, να σέρνεσαι σαν την σαύρα κλπ. Νομίζω είμαι farmer boy».

Ο Τάσος Ξιαρχό, ωστόσο μπάινει έτοιμος να κοντραριστεί αν χρειαστεί και μάλιστα, έχει βρει και τον πρώτο υποψήφιο για καβγά. «Νομίζω θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ, γιατί δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει με την ηλικία του και όχι με την προσωπικότητά του», λέει.