Τάσος Ξιάρχο: "Δεν είμαι ικανοποιημένος από τα χρήματα που μου δίνουν για να μπω στο Survivor"

"Δεν είναι ωραίο να πηγαίνεις εκεί που είναι οι χαμένοι", δήλωσε για τους διάσημους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τάσος Ξιάρχο:

Κάτι σαν το Κυπριακό έχει καταλήξει η είσοδος του Τάσου Ξιαρχό στο Survivor! Εδώ και μέρες ακούγεται ότι θα μπει αλλά τελικά μετά και τις σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή Ευτυχείτε πιο πολύ στο "άκυρο" γέρνει το θέμα...

Τι συμβαίνει με τον Τάσο Ξιαρχό και την συμμετοχή του στο Survivor

Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως το θέμα που τον κρατάει πίσω έχει να κάνει με την θητεία του στο στρατό, κάτι που τελικά λύθηκε και δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Από την άλλη, όμως, τώρα, υπάρχουν εσωτερικά εμπόδια στην σχέση του με την παραγωγή του Ατζούν. Συγκεκριμένα ανέφερε στις κάμερες:

"Το άλλο θέμα είναι κάτι που με πείραξε λίγο και δεν ξέρω αν θέλω να πάω. Θα σου μιλήσω αντικειμενικά. Όταν δίνεις σε εμένα που έχω τόσο πολύ απήχηση, λιγότερα χρήματα από έναν που είναι ήδη μέσα και δεν έχει καθόλου απήχηση έξω με κάνει λίγο να κάνω ένα βήμα πίσω. Θα μπορούσα βέβαια να το αλλάξω αυτό αλλά πολλές φορές θες να είναι τα πράγματα δίκαια από μόνα τους. Αν ήταν μια ομάδα η οποία ήταν πολύ δυναμική θα το κυνηγούσα πολύ περισσότερο να πάω. Τώρα κάθε μέρα ξυπνάω και λέω να το δουλέψω και το αφήνω το θέμα. Ξέρεις δεν είναι ωραίο να πηγαίνεις εκεί που είναι οι χαμένοι. Τι είμαι να πάω να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα; Θέλω να πάω κάπου που θα είναι και τα πράγματα δίκαια και δεν θα φέρω εγώ την διαφορά."

Αποτέλεσμα αυτού, όπως φαίνεται, ήταν η παραγωγή να ρίξει το βλέμμα της σε άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που θα θέλαν να συμμετέχουν κι όπως έγινε γνωστό έκαναν πρόταση στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ.