Survivor 4: Μπαίνει στο ριάλιτι και η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Στους Διάσημους θα πάει λογικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Μπαίνει στο ριάλιτι και η Δήμητρα Αλεξανδράκη;

Μπορεί εδώ και μέρες να ακούγεται πως ο Τάσος Ξιαρχό θα είναι ο επόμενος που θα μπει στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Πρωινού, πρόταση έχει δεχτεί και η Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Συγκεκριμένα, παρά τις προχωρημένες συζητήσεις που έχει κάνει ο Τάσος Ξιαρχό με την παραγωγή φαίνεται να υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο και μείζον θέμα που τον εμποδίζει από το να ταξιδέψει για να αγωνιστεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι η παραγωγή έπρεπε να ρίξει αλλού το βλέμμα της και κατευθύνθηκε στην Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία ακόμα δεν έχει δώσει ούτε αρνητική αλλά ούτε θετική απάντηση.

Το βιογραφικό της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κατάγεται από την Κρήτη. Είναι πρωταθλήτρια στο τζούντο και κάτι που της αρέσει είναι να παίρνει μέρος σε αγώνες αυτοκινήτων. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου. Εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Εδώ και δύο χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.