Τάσος Ξιαρχό - Survivor: Δεν μπορεί να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο - Το αποκάλυψε

Ωστόσο, δεν έκλεισε καμία πόρτα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό - Survivor: Δεν μπορεί να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο - Το αποκάλυψε

Ο χορογράφος Τάσος Ξιαρχό βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες μέρες και λόγος είναι η συμμετοχή του στο φετινό Survivor. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό έδωσε την απάντηση του.

Το Πρωινό λίγες μέρες πριν είχε ανακοινώσει πως ο χορογράφος θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και θα ενσωματωθεί στην ομάδα των διάσημων.

Οι ερωτήσεις "έπεφταν βροχή" στον Τάσο μέχρι που με ένα insta story του αποκάλυψε πως του έχει γίνει η πρόταση αλλά λόγω της απαλλαγής από τον στρατό, που δεν την έχει πάρει, δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα. Ωστόσο δεν έκλεισε καμία πόρτα και άφησε να εννοηθεί πως προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι, όπως είπε και ο ίδιος, πως αν τελικά καταφέρει να ταξιδέψει, θα γίνει χαμός! Ωστόσο, αυτή τη Κυριακή 9/1 ένα νέο πρόσωπο θα μπει στο παιχνίδι.

τάσος ξιαρχό survivor

Η τραγική ιστορία του Τάσου Ξιάρχου: Όταν πήγαινε νηπιαγωγείο...

Ο Τάσος Ξιαρχό πριν από ένα χρόνο περίπου είχε παραχωρήσει στο περιοδικό YOU και την Κατερίνα Μπούσιου μια άκρως αποκαλυπτική και αφοπλιστική συνέντευξη μιλώντας πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του που ήταν μπλεγμένος με τις ουσίες.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Τάσου Ξιάρχου για τις τραγικές στιγμές που βίωνε μικρός

Τι δουλειά έκανε ο μπαμπάς σου;

Ασχολήθηκε με την επιχείρηση του παππού μου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που έφτιαξε τις μηχανές φύλλου και κανταϊφιού, που μέχρι τότε γίνονταν στο χέρι. Έβγαλε πάρα πολλά χρήματα, τις πουλούσε σε όλο τον κόσμο, από την Αμερική μέχρι την Αυστραλία. Και εγώ έτσι μεγάλωσα ανάμεσα στα ζυμάρια και στα αλεύρια. Ο πατέρας μου είχε από πολύ μικρός πολλά λεφτά στα χέρια του, αλλά αποδείχτηκε ότι μεγάλωσε λάθος.

Εννοείς ότι έχασε αυτά τα χρήματα στην πορεία;

Ναι, γιατί όταν μεγαλώνεις σε μια περιοχή όπως το Μενίδι και διαθέτεις πολλά χρήματα, σε προσεγγίζουν αναγκαστικά κάποιοι περίεργοι άνθρωποι. Έμπλεξε με ουσίες, με το ποτό, έκανε διάφορες αλητείες στη ζωή του. Κανένας τότε δεν μπορούσε να τον βάλει σε τάξη. Και όλα αυτά πριν αποφασίσει να κάνει οικογένεια.

Όταν παντρεύτηκε τη μαμά σου ήταν ήδη απαλλαγμένος από όλα αυτά;

Θυμάμαι πως όταν ήμουν στο Νηπιαγωγείο πηγαίναμε οικογενειακώς στο πρόγραμμα απεξάρτησης για να μάθουμε όλοι πώς να χειριζόμαστε την κατάσταση με τον πατέρα μου. Όσο όμως και αν προσπαθούσαμε και εμείς και ο παππούς μου, δεν μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε.

Έχεις δηλαδή εικόνα του μπαμπά σου μέσα στο σπίτι να είναι υπό την επήρεια ουσιών;

Ναι, και δεν ήταν από τους ανθρώπους που έπαιρναν ναρκωτικά και ηρεμούσαν. Γινόταν επιθετικός και είχε μεγάλη ένταση.

Είχε ασκήσει βία πάνω σου;

Όχι σε μένα, αλλά στη μητέρα μου. Έζησα πολύ άσχημες εικόνες. Και όταν καμιά φορά με σχολιάζουν στα social media για τη διαφορετικότητά μου, ότι φοράω τακούνια, δεν ξέρουν οι περισσότεροι ότι δεν μεγάλωσα σε μια ιδανική οικογένεια και ό,τι κατάφερα στη ζωή μου το πάλεψα μόνος μου.

Η μητέρα σου ζήτησε βοήθεια για την κακοποίηση που δεχόταν;

Αντιδρούσε και πήρε τελικά την απόφαση να χωρίσουν όταν ήμουν ακόμη στο Δημοτικό. Ήξερε όμως ότι έπρεπε να πάρει διαζύγιο με έναν ασφαλή τρόπο τόσο για εκείνη όσο και για μένα, γιατί ο πατέρας μου κάποια στιγμή μέχρι και όπλο είχε σηκώσει εναντίον της. Ακόμη και όταν χώρισαν φοβόμουν πως κάποιος από τους δύο δεν θα ζούσε.

Οι σχέσεις με τον πατέρα σου πώς ήταν;

Για μια επταετία μετά τον χωρισμό τους δεν είχα καθόλου σχέση μαζί του. Στα 18 μου, πριν φύγω από το σπίτι που ζούσα με τη μητέρα μου, για να μετακομίσω μόνος μου στο κέντρο της Αθήνας, πήρα την πρωτοβουλία να μείνω ένα διάστημα μαζί του λέγοντας στον εαυτό μου πως «ήρθε η ώρα να με ζήσει ο πατέρας μου». Φυσικά ούτε και τότε τα βρήκαμε, δεν είχε μάθει να ζει με άλλους ανθρώπους. Τώρα όμως είμαστε καλά. Αλλά τι να το κάνω τώρα στα 27 μου όταν έχω χάσει όλη την εφηβεία;

Διαβάστε εδώ και την τραγική ιστορία της Μαρίας Κίτσου! Τι της συνέβη όταν ήταν 5 χρονών;

Περισσότερα στο περιοδικό You.