Φάρμα - Ερωτόκριτος: «Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη»

«Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φάρμα - Ερωτόκριτος: «Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ερωτόκριτος βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για την οικειοθελή αποχώρησή του από τη Φάρμα ενώ ζήτησε από τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη γύρω από το όνομά του.

Ο Ερωτόκριτος ήταν αρκετά ενοχλημένος με τα όσα έγιναν πριν φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 παρόλα αυτά ήρθε με χαμόγελο στο Πρωινό και μάλιστα είπε στους παρουσιαστές: «Πρέπει να αλλάξει ο τίτλος της εκπομπή σας και να γίνει Πρώην Άδικο, γιατί είστε οι πρώην που είναι άδικο να είστε χώρια. Πρέπει να είστε μαζί».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας χαμογέλασαν αμήχανα και προχώρησαν στη συνέντευξη.

Οι δηλώσεις του Ερωτόκριτου για τη Φάρμα

«Πριν μπω στη Φάρμα είχα ένα πρόβλημα με το δόντι μου. Με συνόδευσαν άνθρωποι της παραγωγής και πήγα για δύο ώρες σε οδοντίατρο στο Κολωνάκι. Έχω, λοιπόν, αυτό το σοβαρό θέμα και κάποια στιγμή σπάει η θήκη του δοντιού.

Οι οδηγίες λένε να φωνάξουμε τους διασώστες. Το λέω μία φορά, τίποτα. Επί τρεις ώρες καμία απάντηση. Όταν τους είπα ότι αν δεν μου απαντήσετε θέλω να επικοινωνήσω με τον δικηγόρο μου αυτή τη στιγμή, τότε είπαν αμέσως «ο Ερωτόκριτος στο δωμάτιο επικοινωνίας». Αυτά δεν παίχτηκαν πουθενά. Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο οδοντιατρείο και ήρθε στις 7 το πρωί η οδοντίατρος στη Φάρμα. Ήθελαν να με θυμώσουν για να γίνει ίντριγκα.

Ζητώ δημόσια από τον κ. Κυριακού να αποκαταστήσει την τάξη, την αλήθεια. Εγώ έρθει εδώ γιατί πρεσβεύω κάτι. Όταν, λοιπόν, βγει ότι ο Ερωτόκριτος είναι τρελός και τα σπάει… Η παραγωγή έχει δείξει τι λένε κάποια παιδιά, δεν έχει δείξει τι απαντάω εγώ στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

«Όποιος θέλει μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει»

Ο Σάκης Τανιμανίδης πριν αναφερθεί στις κόρες του που σε λίγους μήνες θα έρθουν στο κόσμο, μίλησε για την Φάρμα κάνοντας το δικό του σχόλιο για την χθεσινή οικειοθελή αποχώρηση του Ερωτόκριτου από τo παιχνίδι.

«Ο καθένας όπως την έχει δει και όπως την έχει ακούσει… Ο Ερωτόκριτος έτσι την άκουσε και ήθελε να αποχωρήσει», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή Έλα χαμογέλα.

«Σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, όχι μόνο στη Φάρμα αλλά γενικότερα στα ριάλιτι, οι παίκτες είναι μέσα με τη δική τους βούληση. Δεν είναι κανένας με το ζόρι οπότε καμία παραγωγή δεν έχει το δικαίωμα να υποχρεώσει κάποιον να μείνει.

Όποιος θέλει, ότι ώρα θέλει, μαζεύει τα μπογαλάκια του και φεύγει. Δεν νομίζω να φταίει η περιθωριοποίηση από την υπόλοιπη ομάδα. Πραγματικά νομίζω ότι ήταν μια στιγμή που πραγματικά ένιωσε ότι θέλει να βγει, αποφάσισε να βγει, του είπαμε «με το καλό» και με πολύ απλό τρόπο αποχώρησε», συνέχισε.