Σάκης Τανιμανίδης: «Περιμένω πως και πως να έρθουν τα κορίτσια μου, να με κάνουν ότι θέλουν»

«Μακάρι να είναι με ένα πόνο η γέννηση και όλα τα άλλα θα έρθουν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: «Περιμένω πως και πως να έρθουν τα κορίτσια μου, να με κάνουν ότι θέλουν»

Μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε και για τον ερχομό των διδύμων που περιμένουν με την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής, σίγουρα θα γίνει... χαζομπαμπάς, αφού όπως είπε ανυπομονεί "να τον κάνουν ότι θέλουν".

«Είμαστε μέσα στην καλή χαρά και όλη μέρα χαϊδεύουμε την κοιλιά της Χριστίνας περιμένοντας να μας κλωτσήσουν», ανέφερε αρχικά όλος χαμόγελο.

Και συνέχισε: «Γεννάμε τέλη Ιουνίου! Δεν έχει πάρει πολύ βάρος η Χριστίνα. Νομίζω ότι έχει πάρει μόνο 7 κιλά. Έχει ανάγκη από ζάχαρη και υδατάνθρακες. Έχουμε ένα δωμάτιο το οποίο αδειάσαμε για τα κορίτσια, το θέμα είναι τώρα να το γεμίσουμε. Μακάρι να είναι με ένα πόνο η γέννηση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Περιμένω πως και πως να έρθουν τα κορίτσια μου, να με κάνουν ότι θέλουν».

Όσα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για τα κορίτσια του

Οι αποκαλύψεις του για τα ονόματα των διδύμων

Στο Πρωινό μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης εν αναμονή της έναρξης της Φάρμας και αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα.

«Θα πρέπει οι άντρες καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια δίπλα στις γυναίκες τους, να τις ανεβάζουν, να τις εμψυχώνουν γιατί την πολύ πίεση την τρώει η γυναίκα. Αυτή έχει την αίσθηση της αποτυχίας “Αχ δεν έμεινα έγκυος” που είναι λάθος, γιατί δύο άνθρωποι μένουν έγκυοι μαζί και ο άνδρας και η γυναίκα.

Έτσι είναι η φύση και ρίχνει την πίεση πάνω στη γυναίκα. Ο άνδρας δεν πρέπει να απογοητεύεται και να είναι αυτός που κρατά το ηθικό υψηλά, να κάνει τη γυναίκα του να χαμογελάει και ας έχουν λίγη υπομονή, γιατί όταν θα έρθει το χαρμόσυνο γεγονός τα ξεχνάς όλα. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα μωράκια που έρχονται!

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στα ονόματα. Είμαστε στη διαδικασία που ψάχνουμε, μας αρέσουν τα περίεργα ονόματα. Θα είναι είτε διδυμάκια ή καρκινάκια. Αν είναι δίδυμα κορίτσια και δίδυμοι, θα σηκωθούμε να φύγουμε!», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει.