Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα για την Ημέρα της Γυναίκας»

«Τρεις γυναίκες μέσα σε μία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η τρυφερή ανάρτηση με τη φουσκωμένη κοιλίτσα για την Ημέρα της Γυναίκας»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την Ημέρα της Γυναίκας με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό πως περιμένει δίδυμα κορίτσια και τόσο εκείνη όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Σάκης Τανιμανίδης δηλώνουν ενθουσιασμένη με αυτή την εγκυμοσύνη.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για την Ημέρα της Γυναίκας

«Τρεις γυναίκες σε μια... και σήμερα γιορτάζουμε τριπλά

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στις γυναίκες του μέλλοντος που έρχονται να κάνουν τον κόσμο μας ακόμα καλύτερο!

Είμαι πολύ περήφανη και συγκινημένη που θα μεγαλώσουμε δυο από αυτές», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα παιδιά

«Τρελαίνομαι μόνο που κοιτάω την κοιλιά της Χριστίνας»

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε τόσο στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 όσο και στην εγκυμοσύνη της αγαπημένης του συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα που προχωρά μέρα με τη μέρα.

Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και η είδηση της εγκυμοσύνης τους έχει ενθουσιάσει με το παραπάνω. Ο παρουσιαστής είναι σε κάθε περίπτωση στο πλευρό της αγαπημένης του και τη στηρίζει, ειδικά στις δύσκολες μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο.

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη

«Έχετε να περιμένετε πολύ ένταση στα αγωνίσματα. Η Φάρμα έχει το δικό της στυλ στα αγωνίσματα. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο εμένα είναι ότι είναι ένα ταξίδι στον χρόνο.

Εκεί μέσα θα δείτε ένα παλιό χωριουδάκι, όπου θα πρέπει να καλλιεργήσουν τη γη τους, να προσέξουν τα ζωάκια τους. Οι περισσότεροι παίκτες είναι γνωστοί, έχουν και μεγαλύτερους και νεαρότερους παίκτες. Χρειάζεται ψυχολογική διάθεση για να μείνεις αλλά και στρατηγική.

Η Χριστίνα είναι φουσκωμένη. Φουσκώνει πολύ γρήγορα η κοιλιά της. Μέρα με τη μέρα με τα δίδυμα μεγαλώνει. Διασταυρωνόμαστε μέσα στο σπίτι και κάθε φορά που κοιτάω την κοιλιά της, χαμογελάω και συνεχίζω. Τρελαίνομαι μόνο που κοιτάω την κοιλιά της», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.